Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 februarie 2015, ora 14


mpfm-4-danut-carmen-cristian-3-feb-2015

Scurt rezumat al emisiunii:

Au asteptat cu nerabdare luna februarie pentru a intra noi concurenti, insa sambata, la Finala Saptamanii, atat fetele, cat si baietii au avut un comportament deplasat. In timp ce erau difuzate materialele de prezentare ale celor patru fete, acestia au facut diferite glume, care mai de care mai haioase si mai taioase.

Nici bine nu au pasit in platoul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, caci au starnit deja controverse. Atat noile fete, cat si ceilalti concurenti au fost extrem de rezervati in ceea ce priveste formarea unei relatii de prietenie. Ba mai mult, unii dintre ei si-au declarat razboi.

Iepuras si Alba ca Zapada isi doresc ca Elly si Carmen sa fie eliminate. In urma celor auzite pe material, Danut le-a declarat razboi noilor concurente.

Ca urmare a atacului declarat de Danut, Iepuras a inceput sa planga.

S-a bucurat enorm cand Carmen a acceptat sa formeze din nou un cuplu cu el, insa vestea ca cei doi s-au impacat nu a fost privita cu ochii buni de toti oamenii. Astazi, un telespectator al emisiunii l-a criticat vehement pe Danut dupa ce a avut un comportament total nepotrivit fata de concurenta.

Clopotica a avut si ea parte de o intalnire cu baietii din competitie.

Acest rezumat a fost realizat de Raluca Neagu

Aici gasiti emisiunea: Reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 3 februarie 2015, ora 14 – partea I si partea a II-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free