MPFM4: Adriana (Alba ca Zapada), 21 de ani, Urziceni


mpfm4-alba-ca-zapada

Alba ca Zapada este posibila concurenta, are 21 de ani, vine din Urziceni si a lucrat ca si casiera. Fata se caracterizeaza ca fiind ambitioasa si perseverenta. Ziua adora plimbarile cu bicicleta si cu rolele, iar seara petrecerile in club cu prietenii, unde asculta manele. Pe plan profesional doreste sa-si deschida un salon de cosmetica.

Alba ca Zapada cauta un baiat brunet, frumos, inalt si cu ochii negri.

Aici gasiti filmuletul de prezentare al concurentei Alba ca Zapada Cu cine credeti ca s-ar potrivi Alba ca Zapada?

Va place Alba ca Zapada? Ati vrea ca ea sa devina concurente cu drepturi depline in competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

8 comentarii la “MPFM4: Adriana (Alba ca Zapada), 21 de ani, Urziceni”

 1. 8
  Mary Says:

  E o tata de prima CATEGORIE SI E SI URATA PE DEASUPRA

 2. 7
  Ana-Maria Says:

  O alta fata care nu va place1E o fata simpatica si bravo ei ca e tare in gura asa poate sa se apere cand se face o nedreptate1Dar de clopotica ce spuneti uitativa si la aia si apoi comentati de alte concurente!Esti draguta Alba ca Zapada tine-o tot asa!

 3. 6
  ionut Says:

  Saraca alba ca zapada NU AU FACUT GUVERNANTII AUTOSTRAZI IN ROMANIA CATI KM DE P….A A INTRAT IN IA INTREBATI ALBA CA ZAPADA CATE CEVA DESPRE SATUL INOTESTI DESPRE BEBE PATRONUL DE ;LA FIER VECHI CE RELATIE ARE CU EL CATE AVORTURI ARE LA ACTIV CHIAR VA ROG SA O INTREBATI

 4. 5
  pernuta alina Says:

  casiera la fier vechi , si sta intr-o cocioaba de casa la bunici in inotesti

 5. 4
  Amica Says:

  Ia sa povesteasca Adriana ca asa e numele ei real ce iubiri avea pe la Glodeanu Sarat Buzau cu Ionut (Necaz). Cum se facea ea ca lesina cand asta o parasea :) )), cate iubiri a trait ea :) )))

 6. 3
  Tilda Says:

  …ambitiasa, hmmm…ii place la cluburi de noapte, vrea un salon de frumusete…. cam mari pretentii. Ce cauta la mpfm ? Se multumeste cu un salat de cateva sute de lei ?????? A venit sa se afirme, cred ca pentru a-si atinge scopul e disponibila la multe. De astea trebuie acolo !

 7. 2
  Mariana Pitesti Says:

  Putin cam uratica,dar tare in clanta.

 8. 1
  Adriana Says:

  Epigrama

  Tu, chiar pari descurcareata,
  Hotarata, ambitioasa !
  Aici grija unde aplici,
  Altfel, zarva e pe aici !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free