Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 6 ianuarie 2015, ora 14.00


mpfm4-danut-6-ian-2015

S-au iubit aproape o luna de zile, dar in urma cu putin timp Danut si Carmen s-au despartit. Cu toate acestea, lucrurile dintre ei nu sunt tocmai bune, caci relatia lor a devenit tensionata.

Deranjat de faptul ca fosta iubita nu-i acorda atentie, Danut a fost extrem de irascibil si a jignit-o pe Carmen.

Vrand sa poarte o discutie cu Carmen si deranjat fiind de refuzul ei, Danut a apelat la un gest extrem. El a împins-o pe Carmen intr-o camera, unde au stat pret de cateva momente, insa acest gest le-a alarmat pe fete, care s-au speriat de reactia acestuia.

Desi era cu zambetul pe buze in acel moment, Carmen a afirmat ca s-a speriat de reactia lui Danut, dar a sustinut ca acesta nu este violent si nu a dat niciodata in ea.

Nicoleta, matusa lui Carmen, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune parerea despre despartirea nepoatei sale de Danut.

Matusa lui Carmen este de parere ca a fost jignita pentru masura de Danut, dar cu toate acestea i-a spus lui Carmen sa-si urmeze sentimentele si sa incerce sa vorbeasca cu Danut si sa-l calmeze. De asemenea, matusa lui Carmen a sfatuit-o pe aceasta sa fie mai vocala si sa nu mai fie retrasa.

Finala saptamanii trecute a fost una deosebit de tensionata si a adus noi dezvaluiri.

Deranjat de atitudinea Simonei, Catalin a facut o marturisire soc, care i-a uimit atat pe concurenti, cat si pe telespectatori. El a dezvaluit ca tensiunea dintre Simona si Elena se datoreaza faptului ca aceasta il place pe Lucian.

Aici gasiti emisiunea: Reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 6 ianuarie 2015, ora 14.00 – partea I, partea a II-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiunea de astazi?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free