Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 20 decembrie 2014, ora 17.00 – partea a doua


elena-mpfm-4-20-dec-2014

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa ce Lucian a parasit competitia, Elena a spus ca si-a dat seama ca-l iubeste.

Elena a spus ca acum este hotarata ca-l vrea pe Lucian si ca ar merge cu el in viata, indiferent de opozitia familiei lui. Elena este convinsa ca Lucian inca isi doreste o relatie cu ea.

Lucian nu a fost prezent in platoul emisiunii. Se pare ca nici el si nici doamna Nagie nu au fost de gasit la telefon.

Nu o mai vrea Lucian pe Elena sau nu a reusit sa-si impuna vointa in fata mamei lui?

Cautarea adevarului in ceea ce priveste povestea de viata a concurentului Cristian a continuat.

Cristian si fratii sai au fost abandonati intr-o gara. Cristian a aflat in direct ca tatal lui biologic a murit acum 4 ani.

Acest rezumat a fost realizat de Raluca

Aici gasiti emisiunea: Reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 decembrie 2014, ora 17 – partea I , partea a II-a

Daca vreti sa vedeti cele mai importante momente din emisiune, urmariti aceasta postare de pe pagina de facebook a blogului: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiunea de astazi?

2 comentarii la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 20 decembrie 2014, ora 17.00 – partea a doua”

  1. 2
    Mary Says:

    Staful are nevoie de circ sa se vanda emisiunea. Lucian nu a dorit sa le faca jocul.

  2. 1
    maria i. Says:

    Se pare ca in ceea ce priveste povestea Luci si Elena situatia e cu totul alta. Lucian a fost sunat vineri cand a fost vorba de inimioara din flori pentru Elena si atunci a fost si invitata in gala ieri iar el a spus ca nu va veni dar va interveni telefonic ori de cate ori va fi nevoie. Asta cred ca a suparat staful, ca nu au reusit ei sa-si faca materiale si audienta mare si atunci a spus ce a spus. Luci a posta ieri pe facebook, inca din timpul galei, mesaje- in prima parte sa nu o voteze lumea pe Elena ca sa poata iesi sa fie fericiti afara, iar imediat dupa cele spuse de staf, ca nu are telefoanele inchise si ca a incercat de 10 ori sa intre in direct dar nu au vrut sa-i raspunda. Mai mult aseara i-ar fi trimis flori Elenei dar staful nu i le-a dat si ca atunci cand a intrebat de ce i-ar fi spus ca nu au avut acordul conducerii. De aici trageti voi concluziile!!!! Ma intreb ce/ cine va mai urma.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free