Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 13 decembrie 2014, ora 17.00 – partea a doua


elly-cristian-13-dec-2014

Îşi va reîntâlni Cristian fraţii pierduţi în urmă cu 20 de ani ? Îi va ierta pe cei ce l-au abandonat la o vârstă mult prea fragedă ? Aflaţi astăzi, de la ora 17:00, numai la “Mireasă pentru fiul meu” !

Scurt rezumat al emisiunii:

Lucian si doamna Nagie au parasit competitia, fiind votati in proportie de 66,7% sa plece, iar Elena a ramas, fiind votata cu putin peste 50% sa ramana.

Cautarile privind familia naturala a lui Cristian au continuat.

Parasit de parinti la doar 5 ani,Cristian nu si-a mai vazut fratii de 20 de ani.

Bunica care l-a crescut pe Cristian a dat un interviu, prin care a povestit cum au stat lucrurile in copilaria lui Cristian si cum a fost adoptat.

Bunica naturala a lui Cristian a afirmat ca ii pare rau de situatia actuala a nepotului ei. Bunica naturală a lui Cristian: ”Imi este mila de nepotul meu”

Cristian a avut parte de o reintalnire emotionanta cu bunica adoptiva, care a venit de la mare departare pentru a-si revedea nepotul.

Nicoleta, sora lui Cristian, a oferit un interviu telefonic, prin care a facut dezvaluiri emotionante din trecutul fratelui ei.

De teama ca fratele ei o va respinge, sora naturala a lui Cristian a spus ca nu este inca pregatita sa-si vada fratele.

Acest rezumat a fost realizat de Raluca

Aici gasiti emisiunea: Reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 decembrie 2014, ora 17 – partea I si partea a II-a

Daca vreti sa vedeti cele mai importante momente din emisiune, urmariti aceasta postare de pe pagina de facebook a blogului: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiunea de astazi?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free