Danut si-a declarat iubirea fata de Carmen


carmen-danut-mpfm4

Dupa indelungate tatonari si numeroase declaratii contradictorii, Carmen si Danut au format un cuplu chiar pe 1 decembrie, de Marea Unire.

Relatia lor a debutat tumultos, Danut coplesind-o non-stop pe Carmen cu saruturile lui.

In emisiunea de ieri de la ora 14.00, cand Danut a fost luat in colimator si criticat vehement de unele sustinatoare si chiar si de mama Florinei pentru afirmatiile facute la adresa fostei concurente, Danut a spus ca important este prezentul si sentimentele lui fata de Carmen.

Concurentul a spus ca prin discutia avuta cu Florina a dorit doar sa o faca geloasa pe Carmen.

Acuzat de faptul ca formeaza un cuplu de complezenta la indemnul celor de afara, Danut a spus “Daca vroiam sa fac un cuplu din interes, il formam din prima saptamana!”

danut-carmen-cuplu-mpfm4Vizibil iritat si suparat de vehementa celor din platou, concurentul a afirmat ca isi doreste sa o convinga doar pe Carmen de sentimentele lui.

Spre finalul discutiei, Danut nu a mai suportat criticile adresate lui si si-a declarat in direct iubirea fata de Carmen: “Important este ca eu o iubesc pe Carmen!”

Surprinsa de cele auzite din gura concurentului, Mirela l-a rugat sa repete cele spuse, iar Danut a fost nevoit sa spuna de vreo 3 ori faptul ca o iubeste pe Carmen.

Reactia iubitei lui a fost una foarte frumoasa, mai mult si pentru faptul ca nu se astepta sa auda aceste cuvinte de la Danut, la doar o saptamana de relatie.

carmen-mpfm4

Ce parere aveti de declaratia facuta de Danut lui Carmen in direct? Cum credeti ca va decurge relatia lor de acum incolo?

Acest articol a fost realizat de Raluca Neagu

3 comentarii la “Danut si-a declarat iubirea fata de Carmen”

  1. 3
    irina Says:

    este cel mai frumos cuplu ,din aceasta emisiune ,sint copii educati ,sau cunoscut primadata ,dar cum a spus Danut ,nu a mai rezistat,,3 zile,,

  2. 2
    andy.ly Says:

    Urmarind inca de la inceputul competitiei toate manifestarile lor unul fata de celalalt ,am crezut si cred incontinuare ca v-a fi cel mai sudat cuplu din acest show ,care v-a rezista atat in casa cat si in afara .Sunt doi oameni maturi care nu au considerat ca trebuie sa faca un cuplu inca de la inceput de dragul acesti show , sau pentru a-si forma sustinatori de dragul premiului Aceasta relatie presupune o cunoastere amanuntita din mai multe puncte de vedere pentru ca atunci cand faci un pas in viata trebuie sa ai certitudinea ca merita .
    Ii iubesc sincer si am incredere in amandoi ca prin maturitatea de care au dat dovada vor trece prin toate relele care se vor abate Consider ca cei care-i critica si observ ca nu sunt putini ,acele persoane sunt subiective si doar atat . Intotdeauna finalul este unul fericit si in asentimentul multora dintre noi.

  3. 1
    ioana irimia Says:

    va fi cel mai frumos cuplu si amandoi sunt si frumosi si inteligenti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free