Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 22 noiembrie 2014, ora 17.00 – partea a doua


mirela-finala-mpfm-22-noi-2014-ora-17

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii propusi spre eliminare au fost: Nicolae si doamna Maria, Lucian si doamna Nagie, Raluca, Roxana si Elena.

Clasamentul fetelor a fost urmatorul:

Locul I: Elly, Locul al II-lea: Cristiana, Locul al III-lea: Elena.

Clasamentul baietilor a fost urmatorul:

Locul I: Cristian, Locul al II-lea: Marian, Locul al III-lea: Danut, Locul al IV-lea: Lucian, impreuna cu doamna Nagie.

Elly a dorit sa o salveze de la eliminare pe Roxana, iar Cristian a dorit sa-l salveze de la eliminare pe Nicolae si pe doamna Maria.

Raluca si Lucian, impreuna cu doamna Nagie au intrat in cursa de eliminare. Ei pot fi votati timp de o saptamana, daca sa plece sau sa ramana in competitie.

Sora cea mare a Ionelei a venit in platoul emisiunii pentru a o sustine pe concurenta si pentru a-i da anumite sfaturi cu privire la competitie.

In urma cu cateva zile, Ionela si Teodor au aflat de la o sustinatoare ca familia Ionelei nu il doresc pe Teodor pentru ea. Cu toate acestea, familia Ionelei a revenit la sentimente mai bune.

Echipa de la Mireasa pentru fiul meu a mers la tatal lui Teodor, dar intial acesta nu a raspuns la poarta. In cele din urma, tatal lui Teodor a transmis un mesaj fiului sau prin telefon.

Domnul Alexandru, tatal lui Teodor, a spus ca ii este dor de fiul lui si ca este de acord cu relatia lui cu Ionela.

Tatal lui Lucian a venit in platoul emisiunii pentru a-si sustine sotia si fiul. Domnul Marian a spus ca este de acord cu relatia fiului sau cu Elena, dar considera ca ea este indecisa.

Tatal lui Lucian a vazut ca fiul lui este indragostit si l-a sfatuit sa mai incerce.

Cu ocazii implinirii a doua luni de relatie, Lucian i-a pregatit o surpriza romantica Elenei. Lucian a vrut sa o ceara in casatorie pe Elena, oferindu-i un inel.

Elena l-a sarutat pe Lucian la indemnul matusii acestuia. Concurenta a spus ca isi doreste o relatie cu Lucian, dar vrea sa ia lucruri incet.

Acest rezumat a fost realizat de Raluca Neagu

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina de facebook a blogului: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Mai multe imagini din partea a doua a Finalei, gasiti aici.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free