Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 noiembrie 2014, ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-5-noiembrie-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: Baietii singuri nu se dau batuti ! Fie ca nu si-au gasit pereche sau ca relatiile lor nu au mers, burlacii din Casa “Mireasa pentru fiul meu” isi cauta neobositi jumatatea ! Descoperiti pe cine au pus ei ochii si daca alesele lor le impartasesc sentimentele, astazi, de la ora 12:00.

Scurt rezumat al emisiunii:

La intrebarea de ieri: Care credeti ca sunt baietii in care nu au incredere Simona si Roxana?”, telespectatorii au raspuns astfel: 46,9% – Danut, 14,8% – Marian, 13,3% – Catalin, 10,2% – Cristian.

In noapte de vineri, cand echipa Mireselor Intunecate a iesit la activitate in Centrul Vechi, Nicolae le-a spus baietilor ramasi in casa ca simte ca se va forma un nou cuplu in competitie.

Unii au interpretat ca ar fi fost vorba de un cuplu Danut-Simona sau Danut-Carmen, insa Marian a recunoscut ca era vorba de el si Cristiana.

Dupa iesirea din Centrul vechi de vineri, Danut a incercat sa-i transmita codificat lui Carmen anumite informatii care i-au fost transmise din afara competitiei.

El a spus ca a fost sfatuit sa aibe mai multa grija la Marian si la Simona si sa aibe incredere in Carmen si Roxana.

Danut a incercat sa faca o gluma mai “nesarata” cu Carmen, lucru care a deranjat-o foarte mult pe concurenta. Cu toate acestea Danut a recunoscut in direct ca ea este singura fata pe care o place, din cele prezente in competitie si orice gest al ei conteaza foarte mult pentru el.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free