Adevarul despre cele intamplate in Centrul Vechi


danut-mpfm4-raluca-neagu-centru-vechi

Dragii mei, as vrea sa lamuresc toate cele intamplate vineri in Centrul Vechi, la intalnirea cu concurentii din Echipa Mireselor Intunecate.

In urma celor declarate de Danut in emisiunea de la ora 12.00, am decis ca este momentul sa spun tot ceea ce nu s-a vazut sau s-a interpretat gresit.

Chiar in aceasta seara sau in cursul zilei de maine, voi incerca sa va aduc la cunostinta tot ceea ce nu s-a vazut la televizor si ceea ce am vorbit cu concurentul Danut, pe care il cunosc din copilarie.

Ramaneti pe blog pentru ca urmeaza sa aflati detalii de la intalnire.

Iata articolul lamuritor: http://mpfm.ralucaneagu.com/2014/11/06/detalii-de-la-intalnirea-din-centrul-vechi

2 comentarii la “Adevarul despre cele intamplate in Centrul Vechi”

  1. 2
    Tilda Says:

    Raluca draga, eu sunt sigura ca tu ai mers cu ganduri bune , esti o persoana finuta, stii cand si ce trebuie sa vorbesti….sunt sigura ca Danut a ” colorat” un pic, a pus de la el. Asta e greseala lui !

  2. 1
    Tilda Says:

    Chiar nu mi-a placut cum si ce a spus Danut in emisiunea de la ora 12. TREBUIA sa fie mult mai discret. Cred ca i s-a urcat in cap ca este printre primii , ca este votat. Am crezut ca este un baiat mai serios, pe cine te poti baza. Prea se baga unde nu ar trebui, prea isi da cu parere, prea se simte “important”, nici nu asteapta sa termina altii ce au de zis, el spune, si spune, el stie toate …..vorbeste mult si prost !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free