Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 octombrie 2014, ora 14.00


mirela-emisiune-mfpm-28-oct-2014-ora-14

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii au fost supusi unor provocari cu ocazia Halloweenului. Acestia s-au grupat in 3 echipe: Vampirii Patimasi – lider Marian (membrii: doamna Anisoara, doamna Maria, doamna Ecaterina, doamna Nagie si Nicolae), Licuricii Razboinici – lider Elena (membrii: Lucian, Valentina, Daniel, Ionela, Teodor, Cristiana si Raluca) si Miresele Intunecate – lider Cristian (membrii: Danut, Catalin, Elly, Carmen, Madalina, Roxana si Simona).

Echipa castigatoare care va reusi sa gaseasca comoara ascunsa in Casa Mireasa pentru fiul meu va petrece o seara de pomina in Centrul Vechi, cu ocazia Halloweenului.

Ultimele nominalizari au bagat concurentii in sperieti.

Teodor a fost deranjat de faptul ca nominalizand pe cei care doreau sa plece, acestia fiind protejati a picat chiar iubita lui, Ionela, care a fost in pericol de eliminare.

Atat Ionela, cat si Teodor au fost afectati de aceasta situatie.

Nicolae, Catalin si Danut au facut provocarea Ice Bucket Challenge si si-au turnat apa rece in cap. Acestia au provocat la randul lor fetele. Baietii au spus ca vor dona bani la o casa de copii de sarbatori.

Discutia dintre Danut si Cristian legata de fanteziile lor erotice cu fetele din casa a starnit nemultumirile concurentelor implicate in subiect.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free