Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 octombrie 2014, ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-27-oct-2014-ora-14

Scurt rezumat al emisiunii:

Cuplurilor li s-a pregatit o surpriza. Cele patru cupluri din competitie (Ionela-Teodor, Cristian-Elly, Valentina-Daniel si Lucian-Elena) au fost supuse unor teste de cunoastere.

Concurentii vor putea castiga cate 100 ron pentru fiecare raspuns corect. Cuplul castigator va putea pleca la cumparaturi cu banii castigati in urma acestui test.

Primul cuplu care a fost testat a fost cel format din Valentina si Daniel. Acestia au acumulat suma de 400 de ron.

Cel de-a doilea cuplu supus testului a fost cel format din Lucian si Elena. Cei doi au fost la egalitate cu primul cuplu.

Ionela si Teodor au fost al treilea cuplu testat. Acestia au picat testul.

Cristian si Elly au fost ultimul cuplu testat. La fel ca si Teodor si Ionela si ei au picat testul de cunoastere.

Valentina-Daniel si Lucian-Elena au trecut prin proba de baraj. Dintre acestia Valentina si Daniel au iesit invingatori. Ei vor pleca la cumparaturi cum suma de 600 de ron.

Lucian a avut parte de o gluma din partea baietilor, exact cand acesta facea un dus.

Cristiana si-a facut sperante ca va fi cu Marian, dupa ce acesta a afirmat ca doreste sa o cunoasca mai bine. Dupa, Catalin a incercat sa se apropie de ea, dar concurenta nu l-a crezut pe acesta ca se va schimba.

Danut a primit un sfat din partea mamei lui, care i-a spus ca si-ar dori-o de nora pe Carmen si l-a sfatuit sa lase grupul vesel. Aceasta i-a trimis concurentei un buchet de flori.

Credeti ca Danut si Carmen ar fi potriviti pentru a forma un cuplu?

Catalin a incercat sa analizeze fetele care i s-ar potrivi din competitie.

Cristian si-ar fi dorit sa pice de pe locul I ca sa plece din competitie, dar dupa ce a vazut ca este in continuare sustinut concurentul a decis sa duca aceasta competitie pana la final.

Lucian si doamna Nagie isi doresc sa plece din competitie.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free