Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 25 octombrie 2014, ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-25-oct-2014

Scurt rezumat al emisiunii:

Flavius si doamna Gheorghita nu mai sunt concurenti de vineri dupa emisiunea de la ora 14. Cei doi si-au dorit sa plece din cauza unor probleme de sanatate ale doamnei Gheorghita.

Inainte de a decide sa ramana doar amici, Carmen avea o gelozie alimentata de joaca lui Danut cu alte fete. Concurenta l-a tras la raspundere pe Danut pentru apropierea pe care a avut cu alte fete la jocul de carti. Dupa aceasta gelozie a ei, cei doi au purtat o discutie serioasa si au ajuns la concluzia ca nu pot fi decat amici, pentru ca fiecare isi doreste altceva si sunt foarte diferiti.

Gestul lui Catalin de ieri, de a-i trimite un biletel Cristianei prin care ii spunea ca o adora, a starnit controverse. Andreea, sora Cristianei, a venit din nou pentru a-si spune punctul de vedere. Ea a spus ca nu si-l doreste pe Catalin alaturi de sora ei, pentru ca este un tip foarte impulsiv si nu se va schimba.

Andreea a spus ca spera ca Marian sa incerce sa formeze un cuplu cu sora ei, Cristiana si regreta faptul ca el a batut in retragere.

Elena a fost foarte afectata de criticile primite din exterior si nici relatia cu Lucian nu este chiar pe roze. La aniversarea de 1 luna de relatie, Elena a purtat o discutie cu Lucian prin care a incercat sa-i spuna ca el nu este chiar ceea ce cauta ea la un barbat si ca sunt multe lucruri care nu ii plac la el.

Cumnata si prietena cea mai buna a Elenei au venit in platoul emisiunii, pentru a-i fi alaturi si a o sustine pe Elena. Acestea au spus ca il plac pe Lucian pentru ea.

Un email controversat a venit pe adresa emisiunii. Elena a fost acuzata de faptul ca ar avea un logodnit in afara competitiei si ca s-ar fi folosit de contul de facebook “Falsa Marianita” pentru a anunta strategia ei de demascare a emisiunii. Concurenta a negat toate aceste afirmatii, spunand ca sunt nefondate.

Mama Elenei a intrat in legatura telefonica, pentru a o incuraja pe fiica ei, in ceea ce priveste continuarea relatiei cu Lucian, caruia Elena ii daduse o pauza ieri, dupa emisiunea de la ora 14.00.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free