De astazi concurentii sunt mai putini. Afla cine a plecat din competitie si de ce!


semnul-intrebarii

Sezonul 4 Mireasa pentru fiul meu a inceput sa devina foarte controversat din acest punct de vedere. Mai multi concurenti au plecat din competitie, fara sa mai astepte nominalizarile.

Singurii care au fost eliminati conform regulamentului au fost Stefan si doamna Viorica

Concurentii care au parasit competitia fiind descalificati pe probleme de sanatate au fost : Mihail, Alexandru si Andreea.

Bunica Maria a plecat la dorinta ei, fiind inlocuita de fiica dansei, doamna Anisoara – mama lui Teodor.

Lista celor eliminati fara nominalizari s-a mai marit astazi cu inca un concurent. Este vorba despre Flavius. Concurentul a parasit astazi competitia impreuna cu mama lui, doamna Gheorghita.

gheorghita-flavius-mpfm4

Acestia au cerut sa plece in mai multe randuri, acuzand probleme de sanatate. Astazi staff-ul a decis sa-i ia in Camera de Interviuri si sa le ofere sansa de a pleca, lucru care s-a si intamplat. Cei doi nu s-au mai intors in Casa, dupa discutia avuta cu cei din staff.

Desi dorinta lui Flavius era sa plece impreuna cu iubita lui Raluca, concurenta este inca in competitie si doreste sa-si ceara eliminarea pentru a fi alaturi de alesul ei afara.

flavius-raluca-mpfm4

Cel mai afectat de plecarea lui Flavius a fost Teodor, care a plans neincetat la aflarea vestii ca prietenul lui nu va mai fi concurent in aceasta competitie.

Ce parere aveti de plecarea lui Flavius si a doamnei Gheorghita?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “De astazi concurentii sunt mai putini. Afla cine a plecat din competitie si de ce!”

  1. 2
    ELENA Says:

    SALUT

  2. 1
    Bianca Elena Says:

    Cum pot sa elimin pe cineva???

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free