Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 octombrie 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-23-oct-2014-ora-14

Scurt rezumat al emisiunii:

Danut si Carmen au incercat sa aiba mai multe discutii pentru a se cunoaste mai bine, dar concluzia lor a fost ca nu sunt potriviti unul pentru altul, pentru ca au conceptii diferite de viata.

In timp ce Danut i-a reprosat lui Carmen ca este prea posesiva, ea a spus despre el ca pare indiferent si ca se comporta cu ea ca si cu celelalte fete.

Lucian i-a reprosat Elenei ca petrece prea mult timp in compania lui Marian, pe care a fost gelos. Dupa o discutie, Elena i-a spus lui Lucian ca nu isi doreste un barbat posesiv alaturi de ea, ci de unul matur si care sa ii ofere incredere.

Declaratia lui Marian din Gala de sambata, si anume ca ar dori sa o cunoasca mai bine pe Cristiana, a starnit ample controverse, mai ales in ceea ce-l priveste pe Catalin, care a spus ca s-a lamurit in privinta Cristianei.

Catalin a spus ca stia inca de la inceput ca ea l-a placut pe Marian, dar nu vroia sa recunoasca acest lucru.

Cristiana le-a spus prietenelor ei ca simte mai multe pentru Marian si nu este de acord cu decizia lui Marian de a ramane doar amici.

Cristiana: “Inimii nu ii poti porunci!”

Daniel s-a temut ca Valentina asculta sfaturile celor dragi si nu ceea ce simte ea.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free