Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 octombrie 2014, ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-10-oct-2014-ora-12

Noi secrete ies la iveala, iar principiul “Totul este permis in dragoste si razboi” isi gaseste tot mai multi adepti printre concurenti. Descoperiti cum s-a ajuns in aceasta situatie, astazi, de la ora 12:00.

Scurt rezumat al emisiunii:

Catalin si Cristiana nu-si doresc sa mai aiba o relatie. Catalin a spus deja ca isi doreste sa cunoasca alte fete din casa, mai ales pe Roxana.

Catalin si Danut au vorbit despre cele doua grupuri formate in Casa fetelor. Danut a laudat grupul fetelor din care face parte si Carmen, despre care a spus ca le-a cunoscut mai bine si ca are o parere foarte buna.

Danut a spus ca din grupul advers, din partea Elenei simte niste unde negative si a observat cum in Gala se bucura la gandul ca el va pleca din competitie.

Concurentul a spus ca nu are nimic cu ea si ca o respecta, iar ea i-a spus ca si ea il respecta doar ca intr-un mod “ironic”.

Intr-o conversatie cu Danut, Catalin a spus ca nu este pregatit de casatorie si ca nu-si doreste langa el o fata ca si Cristiana, pentru ca afara il asteapta altcineva.

Marian a stat mai mult de vorba cu fetele. Elena a spus ca daca i-ar placea de un baiat din cuplu, s-ar baga.

Elena: “Mai stau o luna si daca nu e nimic plec, oi gasi eu ceva pana la 40 de ani!”

Madalina a asteptat un semn din partea lui Marian, semn ce nu a mai venit. Madalina a simtit ca prietena ei, Roxana il place pe Marian. Elena a criticat vehement faptul ca Roxana a dat de inteles ca-l place pe Marian.

Marian a spus ca nu este interesat nici de Madalina si nici de Roxana.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free