Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 29 septembrie 2014, ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-29-sept-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: Fetele si baietii se intalnesc din nou, dar nu in Casa, ci in platou. Descoperiti ce subiecte picante ii aduc pe acestia in aceeasi locatie astazi, de la ora 12:00.

Scurt rezumat al emisiunii:

Alexandru nu mai este concurent. El a fost nevoit sa paraseasca aceasta competitie din motive medicale.

Catalin este impotriva pritenelor din jurul Cristianei.

Era pe cale sa formeze un cuplu cu Andreea, dar din motive medicale, Alexandru a fost nevoit sa plece din competitie. Andreea a marturisit ca se cunoastea cu Alexandru dinainte de a intra in Casa Mireasa pentru fiul meu.

Andreea: “Inainte de a intra in competitie, am luat legatura cu Alexandru pe Facebook!”

Andreea: ,, si cand am inchis lavaliera , cand a intrat Alexandru in casa , despre asta am vorbit , nu aveam de gand sa spun nimic , stiam ca pot fi descalificata pt asta . Eu vreau sa plec , nu ma mai intereseaza nimeni din concurs .,,

Stefan a spus ca Alexandru i-a marturisit ca a vorbit dinainte cu Andreea. Stefan i-a spus Andreei ca Alexandru nu a placut-o prea mult deoarece a spus ca este doar o copila, dar a vrut sa se intalneasca cu ea doar pentru a nu o refuza.

In Finala de sambata, Catalin nu mai dorea sa formeze un cuplu cu Cristiana, de suparare ca aceasta i-ar fi spus sa mai astepte pana ce se vor cunoaste mai bine.

Catalin: “Am vorbit la nervi, tot Cristiana este fata care ma intereseaza!”

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free