Situatie fara precedent in Casa baietilor! Inca un concurent a parasit competitia! Afla cine si de ce!


concurent-mpfm-4

Daca in urma cu o saptamana, Mihail parasea competitia din motive medicale, chiar dupa Finala, inca un concurent a decis sa spuna adio acestui sezon controversat.

Desi totul parea a fi doar un zvon, vestea s-a dovedit a fi adevarata si Alexandru, caci despre el este vorba, a parasit competitia tot din motive medicale. Se vehiculeaza ca dupa un consult amanuntit, doctorul i-ar fi recomandat acestuia sa-si trateze acasa problemele aparute pe piele. Decizia de a parasi competitia i-ar fi apartinut in totalitate.

Toate aceste informatii au fost confirmate chiar de fratele lui, pe grupul acestuia de sustinere.

Chiar daca Alexandru parea ca este foarte aproape de visul de a-si gasi jumatatea in persoana Andreei, el nu a mai rezistat conditiilor din competitie si a hotarat ca este mai bine sa plece.

andreea-alexandru-mpfm4

Andreea nu a stiu de plecarea lui.

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Situatie fara precedent in Casa baietilor! Inca un concurent a parasit competitia! Afla cine si de ce!”

  1. 2
    Andreea Says:

    Eu,sincer,ma gândesc cum va reacționa Andreea când va afla. Mi.e mila de ea,i.a dat speranțe ținând.o de mana si alegând.o pe ea..si având in vedere ca nu este prea agreata in casa fetelor,o posibila relație cu Alexandru ar fi fost singura ei bucurie :/ … Nu susțin Andreea,de totusi, îmi pare rău pt ea :(

  2. 1
    doina Says:

    mai bine ca a parasit competitia din cauze medicale decat sa sara gardul dupa ce afla cine este aleasa lui

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free