Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 septembrie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-25-sept-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: Intortochiate sunt caile dragostei, dar totul este permis in dragoste si in razboi. Descoperiti cum se manifesta rivalitatea dintre baietii ce au format un cuplu si cei fara cuplu, astazi, de la ora 12:00.

Scurt rezumat al emisiunii:

Andreea vrea sa faca un cuplu cu Alexandru.

Roxana si Stefan au avut parte de mici conflicte, desi nu au apucat sa se vada de prea multe ori. Roxana a fost deranjata ca la ultima intalnire a baietilor cu cele 4 fete, Stefan a ales-o pe Ionela si nu pe Simona.Mai mult decat atat Stefan i-ar fi spus Ionelei ca este frumoasa.

Danut s-a aratat si el interesat de Andreea, spunand ca va incerca doar daca este loc. Alexandru i-a spus acestuia sa faca ce vrea.

Daniel a spus ca nu accepta jumatati de masura din partea Valentinei.

Daniel a considerat ca Valentina l-a tratat cu indiferenta, iar acum vrea razbunare. Daniel a spus: “Din punctul meu de vedere, Valentina este o femeie libera!”

Daniel si Valentina sunt foarte orgoliosi.

Valentina despre Daniel: “Daca nu va fi el, nu va fi niciunul!”

Marian este inca in expectativa in ceea ce priveste fetele.

Marian este de parere ca Flavius si Raluca s-au grabit in a forma un cuplu. Marian este de parere ca Raluca il va lasa pe Flavius, pentru un alt baiat.

Elena a incercat sa-i explice lui Lucian, cele intamplate la intalnirea ei cu Danut.

Lucian se teme ca telespectatorii sa nu interpreteze ca el si Elena se cunosc din afara competitiei.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free