Mihail nu mai este concurent! Afla de ce!


mihail-mpfm-sezonul4

In emisiunea de la ora 12.00, Mihail a marturisit ca isi doreste sa plece din competitie. El a avut mai multe nemultumiri printre care cea mai importanta a fost cea legata de sanatate. Concurentul a acuzat sangerari de nas de cateva zile. Desi el a cerut inca din weekend sa stea de vorba cu cineva din staff legat de problemele lui, nimeni nu l-a luat in seama.

Mihail a avut chiar si gandul de a sari gardul, dar s-a razgandit. Cu toate acestea, nemultumirile lui s-au acutizat, iar concurentul nu a mai suportat conditiile impuse de competitie.

Atat el, cat si Danut au fost chemati in Camera de Confesiuni, insa doar unul s-a mai intors in Casa Baietilor, iar acela a fost Danut. In urma celor intamplate acolo, Danut s-a aratat destul de trist si abatut.

Mihail si-a cerut eliminarea, iar cu acordul staff-ului el a parasit competitia.

Credeti ca Mihail a fost afectat atat de tare de refuzul lui Carmen sau se gandea la fosta lui iubita, care il vrea inapoi (conform unor marturisiri pe internet)?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Mihail nu mai este concurent! Afla de ce!”

  1. 2
    ronit cohen Says:

    Eu cred ca dezamagirea de a fi respins de persoana de care si euam crezut ca il va alege si ea la rindul ei il va alege care chiar s-ar fi potrivit cu el Carmen !

  2. 1
    christina Says:

    Eu cred ca problemele de sanatate si-au spus cuvantul. Mie mi s-a parut un tip ok si cred ca isi dorea sa gaseasca o fata aici si sa isi intemeieze o familie. Si probabil ca dezamagirea a contribuit la inrautatirea sanatatii.. pacat..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free