Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 septembrie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-23-sept-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: S-au vazut, s-au cunoscut, dar cine cu cine s-a placut? Descoperiti astazi, de la ora 12:00, urmarile celei de-a doua demascari a fetelor in Casa Baietilor.

Scurt rezumat al emisiunii:

Mihail isi doreste sa plece din competitie, pe motiv ca nu se mai simte bine si ca starea lui de sanatate este precara.

Concurenul a fost suparat pe motiv ca a cerut sa vorbeasca despre aceste lucruri cu cineva din staff, dar nu l-a bagat nimeni in seama.

Danut a fost foarte suparat din cauza celor intamplate in competitie si este de parere ca nu are sanse prea mari sa formeze un cuplu, deoarece fetele s-au cam grabit in alegerea baietilor.

Intre Catalin si Cristiana a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au fost foarte fericiti dupa prima intalnire si sunt convinsi ca vor avea o frumoasa poveste de dragoste.

Intre baieti a aparut un mic conflict, dupa ce Mihail a spus ca baietii cu mame nu sunt la fel de frumosi ca cei veniti singuri in competitie. Intr-un final Mihail si-a cerut scuze baietilor, spunand ca a facut acea afirmatie ca pe o gluma si nu se astepta ca Stefan sa reactioneze agresiv verbal.

Elena a fost foarte deranjata de intalnirea avuta cu Cristian. La scurt timp si restul fetelor s-au aratat deranjate de atitudinea lui foarte serioasa. Elena a fost singura concurenta care l-a jignit.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free