Afla povestea impresionanta de viata a concurentului Danut!


danut-mpfm4-gif

Intr-o noapte, Danut le-a povestit baietilor povestea lui de viata. Dupa o discutie despre fostele iubite, Danut a intrat intr-un subiect putin mai delicat, si anume despre viata lui.

Danut le-a marturisit baietilor evenimentele marcante din viata lui:

“La mine este o poveste mai complicata, mai delicata. Nu e mama mea naturala. Eu am fost infiat. Dar ea m-a crescut ca si o mama naturala, iar pentru asta am tot respectul. N-o cunosc pe mama mea, am fost luat dintr-o cresa de copii din Bucuresti. La mine in certificatul de nastere sunt inregistrat in sector 1. Bucuresti. Am fost luat la varsta de 3-4 ani, din cate imi aduc eu aminte, de familia aceasta din Dambovita. Tata a murit cand aveam eu 15 ani si am ramas doar eu cu mama…”

“N-o cunosc pe mama mea naturala.. dar nici n-as vrea.. nu s-ar schimba nimic pentru mine..n-o invinuiesc pentru gestul pe care l-a facut. “

“Asta a fost o chestie pe care n-am spus-o si nici nu vreau sa vorbesc prea mult, nu as vrea sa fac materiale din asta..nu vreau sa par lacrimogen. N-am venit aici sa fac materiale de genul, asta e o chestie pe care eu..sincer, am sters-o cu buretele. Eu am am aflat asta la 15 ani, a fost un impact mare pentru mine, adica am avut si eu momente grele in viata..traume.” (…) “Eu de sarbatori..sunt mai retras..urasc sarbatorile”

Danut isi iubeste mama adoptiva enorm si are cu ea o relatie foarte stransa “e frumos cand poti tu sa-i oferi mai mult, mi-as fi dorit sa o pot intretine.. oful ei este sa ma vada la casa mea, imi spune ca atunci poate muri fericita, ea doar pe mine ma are.. Ea, Doamne fereste cand o sa moara, eu n-o sa mai am pe nimeni, eu sunt singur, nu mai am rude..nu mai am am nimic. Eu raman al nimanui..”

Iata filmuletul in care Danut isi povesteste viata:

Danut isi doreste foarte mult un copil caruia sa-i ofere tot si de care sa se ocupe impreuna cu sotia lui:  “Am o varsta si vreau sa am si eu un copil. Cel mai frumos e atunci cand iesi cu ala mic, cand il inveti primii pasi..”

Credeti ca Danut va reusi sa-si indeplineasca visul pentru care a intrat in competitie, si anume acela de a-si gasi o iubita cu care sa se casatoreasca si sa-si intemeieze o familie?

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free