Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 septembrie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-18-sept-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: Primele rivalitati ies la iveala. Cine pe cine nu suporta, cine cu cine se “inteapa”? Aflati astazi, de la ora 12:00.

Scurt rezumat al emisiunii:

Emisiunea de astazi a avut loc in Casa Fetelor si a Mamelor.

In emisiunea de astazi a fost adusa din nou in discutie momentul in care Elena a afirmat ca ii este antipatica o persoana din competitie. Daca initial, s-a crezut ca este vorba de doamna Maria, ulterior Elena a spus in direct ca ar fi vorba de Simona, dar in final s-a aflat ca Elena s-a referit la Ionela.

Simona s-a simtit deranjata de afirmatia Elenei si nu a crezut-o. Vazand-o plangand, Elena s-a dus si si-a cerut scuze incercand sa clarifice situatia cu Simona.

Andreea a fost suparata dupa intalnirile cu baietii, deoarece niciunul nu a ales-o. Urmatoarea zi ea a spus ca isi doreste sa plece din competitie, dar dupa ce Alexandru s-a aratat interesat de ea, concurenta si-a schimbat parerea si in prezent nu isi mai doreste eliminarea.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free