Afla care sunt fetele la care se gandeste Danut!


danut-si-fetele-pe-placul-lui-mpfm4

Inca de la intrarea in competitie, Danut a venit foarte hotarat sa-si gaseasca jumatatea si sa-si intemeieze o familie. Dupa Gala de deschidere a sezonului 4, in care a vazut fetele la bal mascat, el a ramas in gand cu trei dintre ele: Raluca, Elly si Cristiana.

elly-danut-mpfm4

cristiana-danut-mpfm4

Pana acum Danut a avut parte doar de intalnirea cu cele patru fete alese de mame: Valentina, Roxana, Carmen si Andreea, dintre care a ales sa se cunoasca mai bine cu Valentina. Din pacate, intre cei doi nu a existat o atractie fizica aparte, iar Danut s-a aratat interesat tot de fetele la care i-a ramas gandul inca din prima Gala.

Dupa Finala de astazi, Danut a avut ocazia sa o cunoasca mai bine pe Raluca, prima lui optiune. Aceasta a fost desemnata Mireasa Saptamanii si a ales sa cunoasca baietii in detrimentul banilor. Concurenta a petrecut cateva ore in Casa Baietilor in compania acestora.

raluca-danut-mpfm4

In urma intalnirii cu Raluca, Danut a ramas foarte placut impresionat.

Cu care dintre cele trei fete pe care le-a spus la inceput: Raluca, Ellu sau Cristiana credeti ca s-ar potrivi mai bine Danut? Cu cine credeti ca va face el un cuplu in competitie?

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free