Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 septembrie 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-9-sept-2014-ora-14

Mireasa pentru fiul meu: Descoperiti noile concurente astazi, de la ora 14:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

In emisiunea de azi dupa-amiaza, vom face cunostinta cu noile concurente, pe care le vom cunoaste mai bine.

Fetele s-au organizat si au inceput deja sa gateasca si sa faca ordine prin casa.

Mamele au ramas placut impresionate de fete, care le-au pregatit mamelor micul dejun.

Raluca, de 24 de ani din Oradea a fost prima fata prezentata. Ultima relatie a Ralucai a fost de 1 ani. Concurenta are cateva tatuaje si este fumatoare. Este singura la parinti si a venit in competitie, pentru a-si gasi jumatatea.

Cea de-a doua fata prezentata a fost Carmen. Parintii ei sunt despartiti, iar ea a fost crescuta de catre bunici. A absolvit Finante-Banci si Pedagogie. Carmen este invatatoare. Ea isi doreste un mire inalt si cu simtul umorului.

Roxana este buna gospodina si isi doreste un sot fidel, responsabil si inteligent. Are 19 ani si vine din Ramnicu Valcea. Mama ei lucreaza de 5 ani in Italia.

Ionela din Filiasi este asistenta voluntara si are 23 de ani. Are 5 surori. Ionela a avut o relatie de 4 ani, care s-a terminat acum 3 ani.

Elly, 19 ani, Bucuresti. A avut o relatie de 3 ani. A fost la Te pui cu blondele. A facut liceul sportiv. Parintii nu au fost de acord cu decizia de a veni in competitie. I-a placut de Andrei din sezonul trecut si nu l-a placut pe Grigore. Elly este copilaroasa. Concurenta nu isi doreste o soacra care sa se implice in relatia ei cu viitorul iubit.

Madalina, 21 de ani, din Craiova. Din pacate a avut parte numai de baieti gelosi si posesivi. I-a placut de Dragos, fostul concurent din sezonul 2. Madalina s-a despartit recent de fostul iubit, care era agresiv.

Simona este din Roman si lucreaza ca si contabil la o firma. Simonei i-a placut de Sorin, fostul concurent din sezonul trecut. Ea a placut-o pe Lorena, din sezonul 2. Ea vrea un baiat frumos, inalt si cu studii.

Simona are 8 frati acasa.

Valentina, 21 de ani, Alexandria. Parintii ei sunt plecati in Spania. A locuit cu fratele si bunicii. Valentina isi doreste un barbat serios, bland si rabdator. A intrat la facultatea de Stiinte Politice la Comunicare. Valentinei i-a placut Raymond si Oana din sezonul trecut. Nu isi doreste un barbat slab si vrea o soacra care sa o sustina neconditionat.

Elena are 25 de ani, este din Constanta dar locuieste in Bucuresti. Ii plac calatoriile si sa gateasca. Vrea un sot iubitor, protectiv si sincer.

Elena isi doreste sa se casatoreasca in urma acestei competitii. Ea a terminat ultima relatie in octombrie anul trecut. L-a placut la aspectul fizic pe Andrei, dar nu si la caracter.

Elena isi doreste un barbat ingrijit. Elena a lucrat in Alimentatie Publica si Turism.

Cristiana are 19 ani si vine chiar din Stefanestii de Jos, judetul Ilfov. A avut 2 iubiti. Isi doreste un baiat cu ochii verzi, par saten si sa nu fie mintita. Concurenta este foarte iubitoare si isi cauta sufletul pereche.

Andreea are 19 ani. Este sincera, comunicativa si ambitioasa. Nu suporta minciuna si isi doreste un sot romantiv, iubitor si cu simtul umorului.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free