Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 septembrie 2014, de la ora 14.00


adi-nartea-alina-dumitru-mpfm-5-sept-2014-ora-14

Scurt rezumat al emisiunii:

Astazi de la ora 14.00, penultima intalnire cu finalistii sezonului 3. Maine de la ora 17.00 va fi ultima intalnire cu concurentii finalisti ai sezonului 3, iar de la 20.30 Mirela Boureanu Vaida deschide sezonul 4 Mireasa pentru fiul meu.

Concurentii au fost din nou intrebati ce ar fi facut daca asistau la o scena de amor in competitie, asa cum au facut Alin si Gina.

Raymond a recunoscut ca aseara a vorbit urat cu niste sustinatori ai Oanei.

Andrei si Cristina le dau intalnire sustinatorilor lor astazi in fata hotelului de la ora 18.00.

Constantina a acuzat-o pe Oana ca i-ar fi furat crinolina in ziua Marii Finale.

Sorin si Claudia au acordat un interviu despre finalistii sezonului 3 in ziua Marii Finale. Acestia au spus ca sustin cuplul Andrei-Cristina, cu care au ramas in cele mai bune relatii.

Mama lui Laur s-a aratat deranjata de afirmatiile facute de parintii Oanei. De asemenea, doamna Liliana a spus si faptul ca nici mama lui Raymond nu a vorbit cu mama Constantinei si nici nu va vorbi.

Grigore si Mariana si-au dat intalnire cu sustinatorii in aceasta seara de la ora 19.00 in parcul Herastrau la intrarea Charles de Gaulle.

Dupa Marea Finala, Constantina si Raymond au dat un interviu dupa aflarea deznodamantului sezonului 3, si anume ca ei au iesit castigatori.

Laur a spus ca el si Oana vor ramane impreuna.

Oana s-a declarat multumita de rezultatul votului final, in urma interviului dat dupa Marea Finala.

Andrei si Cristina au trait emotii de bucurie dupa Marea Finala. Ei au fost multumiti de deznodamantul sezonului 3, dar si pentru faptul ca s-au casatorit.

Pe tot parcursul sezonul 3, concurentii au avut parte de iesiri, excursii si vacante de neuitat.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free