Nu ratati Marea Finala MPFM3!


marea-finala-mpfm3

Marea asteptare a luat sfarsit, iar astazi, 30 august 2014, telespectatorii celui mai indragit reality show matrimonial din Romania, „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1 sunt invitati sa nu isi faca program, pentru ca vor avea parte de o zi cu totul si cu totul speciala.

Trei editii speciale ale emisiunii vor fi difuzate pe parcursul intregii zile, de la ora 14:00 – retrospectiva competitiei, de la ora 17:00 – pregatirile de nunta, dar si de la ora 20:30 – Marea Finala a acestui sezon.

Pana in acest moment nu se stie sigur cate nunti vor avea loc in Marea Finala. Doua dintre cupluri au anuntat sigur ca urmeaza sa se casatoreasca, insa celelalte doua inca nu au dat un raspuns ferm. Cert este ca eliminările vor continua de-a lungul Marii Finale si, cu siguranta, un cuplu nu va ajunge pe podiumul finalistilor.

Favoritele publicului pana acum par a fi Constantina si Oana, iar in cazul in care Constantina se va casatori cu Raymond si va fi desemnata si Mireasa Competitiei, cei doi vor castiga jumatate din marele premiu. In caz contrar, daca Oana va fi desemnată Mireasa competitiei, premiul se va imparti intre finalisti.

Asadar, in Marea Finala, difuzata la Antena 1, telespectatorii vor avea ultimul cuvant de spus in desemnarea castigatorilor. Cine sunt finalistii, cine sunt marii invingatori, dar si marii invinsi, ramane de vazut, incepand cu ora 20:30, in cadrul Marii Finale, o editie incarcata de emotii, adrenalina, suspans, dar si multe surprize.

Anda Adam, Maria Buza si Alex Mataev ii vor incanta pe finalisti, dar si pe telespectatori cu recitaluri de exceptie in cadrul Marii Finale MPFM3 de la Antena 1.

Doar cateva ore ne despart de finalul acestui sezon. Care va fi deznodamantul competitiei? Cine va deveni Mireasa Sezonului?

Sprijiniti-va favoritii votand pe www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro sau prin sms la 1272 (tarif normal) cu indicativul fetei pe care doriti sa o votati. Indicativele fetelor sunt: Mariana 1, Constantina 3, Cristina 4 si Oana 12.

Sursa: a1.ro

Un comentariu la “Nu ratati Marea Finala MPFM3!”

  1. 1
    adela Says:

    votez pe Mariana si Grigore si pe Constantina si Raymond ei nu sunt falsi asa ca Oana si Laur rusine sa va fie

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free