Roger nu renunta la inima Ginei si-i lanseaza lui Alin o provocare face-to-face


roger-gina-alin-mpfm3

Roger a fost si inca este cel mai infocat admirator al Ginei. El a incercat din rasputeri sa o cucereasca pe fosta concurenta, dar din pacate aceasta nu i-a dat atentie. Mai mult decat atat, Gina a declarat ca Roger nu este genul ei de baiat.

Cu toate acestea, pe Roger nu l-au descurajat cuvintele Ginei si a continuat sa o sustina pentru ramanerea in competitie. Chiar daca nu a reusit, iar concurenta a fost eliminata, Roger a mers mai departe, lasandu-i Ginei la hotel un buchet de flori insotit de o scrisoare.

In emisiunea de luni, Gina s-a afisat de mana cu Alin, declarand ca de sambata formeaza un cuplu. In culmea fericirii, Alin a spus si de cadoul primit de Gina de la Roger, despre care a marturisit ca l-ar fi aruncat la gunoi.

Aceste din urma cuvinte, l-au infuriat foarte rau pe Roger, care a decis sa nu renunte la lupta de cucerire a Ginei si i-a lansat lui Alin o provocare face-to-face

Iata mesajele cu care Roger l-a provocat pe Alin, pe internet:

“O provoc pe domnisoara ALIN la o confruntare fata-n-fata pentru inima GINEI la televizor , ca tot ii place lui sa ma provoace. Accepti provocarea ALIN sau esti las si te ascunzi sub fusta mamei in continuare .”

“Cand un barbat se lauda la tv ca a stricat o surpriza primita de o fata de la un admirator pe langa ca nu are incredere in ea si da dovada de nesiguranta e un prost !”

Ce parere aveti de faptul ca Roger doreste sa-l provoace pe Alin pentru inima Ginei?

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free