Oana si Laur: iubire, santaj sau strategie? Afla ce se zvoneste legat de ce li s-ar pregati celor doi in Marea Finala


oana-laur-mire-mireasa-mpfm3

Dupa relatia esuata cu Viorel, Oana a sperat sa-si gaseasca sufletul pereche in persoana lui Laur, cu care formeaza in prezent un cuplu de peste 3 luni. Desi inceputul relatiei parea promitator si povestea lor scoasa din povesti, linistea nu a durat foarte mult, iar intre cei doi au inceput reprosurile si nemultumirile.

Pe parcurs s-a descoperit faptul ca toate cadourile, florile si atentiile primite de Oana de la Laur, inainte de revenirea lui, au fost platite de asa numita sustinatoare Eva P, care ulterior s-a retras de la sustinerea lor si a migrat catre cuplul Constantina-Raymond.

Usor, usor telespectatorii au interpretat distantarea si certurile continue dintre Oana si Laur ca pe o strategie cu care acesta din urma ar fi venit din afara competitiei, ca sa o denigreze pe Oana si sa o puna intr-o lumina proasta. Toata aceasta strategie ar fi avut ca scop razbunarea primei eliminari a lui Laur, pe care Oana (la indrumarea lui Viorel) a facut-o.

Laur a negat tot timpul faptul ca ar exista vreo strategie cu care el a reintrat in competitie. Concurentul a sustinut tot timpul ca motivul real al reintrarii a fost doar Oana si iubirea pe care i-o poarta. Mai mult decat atat, el a acceptat inca de la inceput sa renunte la orice suma de bani pe care ar putea sa o castige in competitie, doar ca sa fie alaturi de Oana.

Intre cei doi a existat si o cerere in casatorie, chiar daca familia lui s-a opus. Cu toate acestea, certurile nu au incetat, ba din contra s-au amplificat si neintelegerile dintre ei si-au facut din nou aparitia in cuplu.

Mesajele au inceput sa curga, iar Oana a devenit usor, usor din fata joviala si plina de viata, o fata trista, introvertita si mereu nemultumita de comportamentul lui Laur. In majoritatea mesajelor Oana era sfatuita sa nu se mai injoseasca si sa se desparta de Laur, cu promisiunea ca va fi sustinuta singura in competitie. Cu toate acestea Oana si Laur se certau si se impacau aproape zilnic, pana joi, 21 august 2014, cand Oana a decis sa nu mai lase loc de interpretari si sa spuna adevarul.

Oana a declarat in premiera ca ea si Laur au intretinut relatii sexuale in competitie si ca a fost santajata si umilita tot timpul, prin biletele si gesturi nepotrivite, chiar de catre iubitul ei. Mai mult decat atat, Oana a spus despre Laur ca ar avea probleme cu alcoolul si ca ar fi dealer de stupefiante.

Oana a declarat de asemenea ca ea si Laur nu sunt singurul cuplu, care ar fi intretinut relatii intime in competitie.

Laur a recunoscut la acel moment ca ar fi avut 12 contacte intime cu Oana in Casa Baietilor, dar legat de santaj a spus ca nu ar fi adevarat si ca daca ar fi dorit sa dezvaluie ceva despre ea, ar fi facut-o de mult timp. In urma celor declarate de Oana, Laur a mai spus ca se simte folosit fizic si psihic.

Joi, Oana i-a cerut tatalui ei sa vina sa o ia acasa, dar nu s-a intamplat asa, iar joi seara aceasta impreuna cu restul fetelor au mers la petrecerea burlacitelor, unde mai multi sustinatori ai Oanei au venit pentru a o incuraja si pentru a-i da sfaturi.

A doua zi, atat Oana, cat si Laur au retractat cele spuse cu o zi inainte.

In Finala de sambata, desi multi se asteptau la o descalificare, Oana si Laur au ramas in competitie, in ciuda declaratiilor facute de Oana joi. Fiind la un pas de eliminare, Oana l-a sustinut pe Laur si a rugat telespectatorii sa il tina in competitie.

Peste weekend, Oana si Laur s-au impacat, iar de luni au decis sa porneasca impreuna reluandu-si relatia. De atunci, cei doi neaga toate declaratiile cu privire la intretinerea acelor acte intime in competitie, sustinand sus si tare ca totul ar fi fost o strategie a Oanei de atragere a voturilor de partea ei.

Cu toate acestea, in Finala de sambata, Oana s-a clasat pe locul al III-lea in randul celor protejati, iar Constantina a ocupat locul I, fiind urmata de Raymond, pe urmatoarea pozitie.

Desi apele par ca s-au linistit in privinta descalificarii din lipsa de motive, zvonurile nu contenesc sa apara in ceea ce-i priveste pe Oana si Laur in Marea Finala.

Multe voci spun ca Oana si Laur vor fi descalificati in Marea Finala, iar motivul pentru care se zvoneste ca nu au primit nicio scrisoare din partea Comisiei de Decizie ar fi ca cei doi sa mai ramana in concurs pentru raiting.

Tot joi, Oana a spus ca Mireasa Competitiei va fi Constantina. Mai mult decat atat sunt si zvonuri cum ca Raymond si Constantina au depus deja actele de casatorie (zvonuri confirmate chiar de Oana pe AntenaPlay), desi in emisiune acestia au spus ca nu vor mai face nunta in Marea Finala.

Iata ce a declarat un sustinator al cuplului Oana-Laur: “V-am zis ieri ca Rc au depus actele de casatorie, pana n-a zis si Oana pe aplay nimeni nu m-a crezut. Va zic si acum, Oana va fi descalificata dar vor sa mai adune banii de pe voturi. Pe pauzele publicitare ii vedem doar pe GM iar lui Andrei si Cristinei li se fac materile ca nu s-ar casatori, cand toti vedem ca vor si sunt gata. Voturile pentru Oana vor fi in van, cu siguranta.”

Un material care inca nu s-a dat in emisiune, este o discutie secreta de duminica purtata in baie intre Oana si fete, in care le marturisea acestora tot ce s-a intamplat intre ea si Laur. Cu o seara inainte se zvoneste ca Oana ar fi vrut sa-si taie venele in baie si ar fi fost oprita de Constantina.

Sunt inca multe materiale care confirma cele spuse de Oana joi, iar toate acestea la un loc sunt probe care vin sa scoata la iveala adevarul.

De joi, Oana pare din ce in ce mai tensionata si schimbata. Desi in emisiuni vrea sa mascheze ceea ce simte cu adevarat, concurenta pare daramata psihic, iar pe Antena Play se vede acest lucru.

Care credeti ca este adevarul in ceea ce-i priveste pe Oana si Laur?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Oana si Laur: iubire, santaj sau strategie? Afla ce se zvoneste legat de ce li s-ar pregati celor doi in Marea Finala”

  1. 9
    petruta Says:

    Este clar ca se tine cu R$C toti ceilalti sunt doar paravan pentru producatori, totul pentru ca ei sa castige

  2. 8
    anisoara Says:

    Amindoi merita sa fie descalificati,inca mai au tupeu sa vb.la adresa celorlalti dupa tot ce au facut. Nu inteleg cum inca mai sunt oameni care o sustin pe aceasta fata si ii gasesc tot felul de scuze.Au gresit trebuie sa plateasca fiindca sunt intr-o competitie,in caz contrar este bataie de joc a stafului pt.ceilalti concurenti. Aceasta persoana daca stia ca nu se poate abtine de la asemenea apucaturi nu trebuia sa vina ,sa fi stat afara si putea sa faca ce vroia si cu cine pica in plasa ei.Afara nu interesa pe nimeni ce face ea,asa ca sa-si asume tot ce a facut,circ,panarama,etc. DESCALIFICARE!

  3. 7
    Adriana Says:

    Andreea, e in masura sa “judece” aceasta situatie creata producatorii acestei emisiuni, sa emita pareri telespectatorii care au investit bani prin votari repetate, fanii care au trim is bunuri materiale (cadouri, flori costisitoare), publicul larg care se simte mintit. Cei doi au repetat au pus punctul pe i , o sustinatoare la fel stia, ca au intretinut relatii. Probe? Orice e posibil in ziua de azi si sa nu uitam ca acest concurent a avut libertatea de a pleca saptamanal din casa, de a vorbi si fara camere cum bine a spus. Lasand la o parte aceste relatii in jurul carora s-a facut atata valva si au curs lacrimi amare, comportamentul, obraznicia, minciuna, vulgaritatea, sfidarea celorlalti concurenti, etc, si-au pus amprenta asupra felului de a fi al celor doi. M ai mult Laur, dupa cum s-a vazut, se vede, a vrut neaparat bani si s-a bagat “in afaceri” (vai ele) cu Alin, poate si cu altii, nu se stie !!!
    Daca in aceasta emisiune viitori concurenti vor actiona dupa capul lor, asa cum s-a intamplat, ce fel de concurs este?
    Cu toate acestea nu sunt de acord cu suferinta Oanei, care a facut o obsesie pentru Laur, care nu are puterea sa spuna nu odata pentru totdeauna. Poate cu ajutorul parintilor si cu timpul va uita totul, Laur este inca prea tanar si multe, multe altele vor mai trece prin viata lui. Este tanar, libertin, coleric, sprijinit, adulat de-ai lui, de sustinatoare , de cine vrea…
    .. Cu toate greselile lor nu “judecate” ci observate si comentate de noi cei multi, tot binele din lume la fiecare in parte si daca chiar se iubesc sa vina peste un an sa spuna , sa arate. Parerea mea !

  4. 6
    floryyy Says:

    Nu cred ca au putut avea relatii intime . dar este cert ca acest baiat necizelat si obraznic , cu un comportament ciudat nu o merita ptr ca oana cu tote pacatele ei si prostiile care le-a facut macar a fost sincera si nu este ranchiunoasa ….Acest laur este sub orice critica nu pot sa-mi dau seama ce mai vrea de la oana , de ce nu o lasa impace daca tot nu-i convine nimic la ea ??? ….Acest baiat se comporta ca si un demon cu ea si vrea sa o aduca in situatia sa creada si ea ca este numai ea de vina , incearca sa-i spele creieru prin a o face sa zica tot timpul ca ea este vinovata ptr ai spala imaginea acestui om diabolic…. Acest individ nu este om este un animal salbatic ….OANA trezestete nu te mai lasa dusa de nas de acest individ fara scrupule si infatuat …oana chiar merita sa fie mireasa saptamanii dupa toate cate le-a patimit in competitie …

  5. 5
    steluta Says:

    pai,CAMERELE?unde au fost?nu cred,nu stiu de ce a spus asta,e o lauda?

  6. 4
    Andreea Says:

    Eu sustin cuplul: Oana si Laur…chiar daca a mai gresit Oana,eu tot o sustin…Nimeni nu e in masura sa o judece..A avut ea motivele ei !! Sper k ea sa se inteleaga cu Laur si sa faca nunta! Oana si Laur sper sa ajunga pe primul loc!!

  7. 3
    iuliana Says:

    va bateti joc???adik ii tineti acolo ink o sap ca ne luati banii pe smsuri sa a bateti joc de noi, si sa faceti audineta pe spatele lor????rusine nu se poate dk era sa fie descalificarui trebuia de sap trecuta nu sa-i mai tineti inca o saptamana sa va faceti mendrele!!!!!vrem un rapsuns sa stim ce facem

  8. 2
    madalina Says:

    Nu nu cred ca sa intamplat asa ceva pt ca dupa cum a spus si D-na Mirela camerele sunt pe ei si dureaza cateva sec cat se invart stanga,dreapta ,Oana a declarat in emisiune ca dureaza cateva secunde miscarea camerei,deci clar ca nu aveau cum sa intretina relatii intime in cateva secunde,daca se intampla asta automat erau vazuti cumva,doar nu sunt doar ei 2 singuri acolo ci o echipa intreaga,dovezi nu sunt ci doar vb aruncate la nervi!

  9. 1
    aniela Says:

    Da Oana a intretinut relatii sexuale,in finala rebuie sa fie descalificata,adica sa nu beneficieze de premiu.Laur doar asta asteapta.doar premiu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free