Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 august 2014, de la ora 11.10


mirela-emisiune-mpfm-22-aug-2014-ora-11.10

Mireasa pentru fiul meu: Urmeaza o noua editie “Mireasa pentru fiul meu” cu noi subiecte incitante, dispute aprige si dezvaluriri incendiare, astazi, de la ora 11:10.

Scurt rezumat al emisiunii:

Intorsatura de situatie din partea Oanei si a lui Laur. Cei doi au dat de inteles ca toate dezvaluirile facute in emisiunea de ieri nu sunt adevarate.


Laur a afirmat faptul ca totul a facut parte dintr-un scenariu al Oanei si ca el doar a dat curs celor declarate de ea, desi acestea nu erau adevarate.

La fel de trista ca si ieri si in permanenta cu capul in jos, Oana a spus mai mult cu jumatate de gura ca nu stie ce a fost in capul ei de a facut acele afirmatii. De asemenea, ea a dorit sa-si ceara iertare fata de parintii ei, pentru cele intamplate in emisiunea de ieri.

La scurt timp totusi, intrebata din nou, Oana a zis ca dezvaluirile de ieri sunt adevarate si ca ea vrea sa plece din emisiune.

La un moment dat s-ar fi speculat si faptul ca Oana ar fi facut aceste lucru pentru a-l ajuta pe Laur sa iasa din competitie, pentru ca ar avea examene de dat la facultate.

Niciun concurent nu a vrut sa-si dea cu parerea despre cele dezvaluite de Oana in emisiunea de ieri. Singura persoana care i-a luat apararea si care a spus ca nu crede nicio secunda ca Oana si Laur ar fi intretinut relatii sexuale, a fost doamna Daniela. Afirmatiile dumneaei l-au suparat insa pe Alin, care a fost deranjat de faptul ca mama lui nu a tacut din gura si i-a luat apararea Oanei.

Emisiunea a continuat cu materiale despre ceilalti concurenti. S-a discutat subiectul emisiunii de zilele trecute, cand Andrei l-a acuzat pe Grigore ca joaca teatru in relatia cu Mariana. Acestia din urma si-au aratat vehement supararea pe declaratiile lui Andrei si implicarea lor intr-un subiect pe care nu ii privea.

De asemenea ultimele dispute intre Andrei si Cristina a reprezentat tot subiect pentru emisiunea de astazi.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free