Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 16 august 2014, de la ora 17.00 – partea a doua


mirela-emisiune-mpfm-16-aug-2014-ora-17

Nominalizarile continua. Aflati cine va fi salvat si cine va intra in cursa de eliminare, astazi de la ora 17.00.

Scurt rezumat al emisiunii:

Nominalizarile au continuat. Concurentii au fost nevoiti sa numeasca 2 concurenti pe care nu si-i mai doresc in competitie. Iata nominalizarile lor:

Cristina – 2 puncte Gina, 1 punct Alin

Gina – 2 puncte Raymond, 1 punct Constantina

Mariana – 2 puncte Alin, 1 punct Gina

Constantina – 2 puncte Alin, 1 punct Gina

Oana – 2 puncte Gina, 1 punct Raymond

Laur – 2 puncte Gina, 1 punct Grigore

Alin si doamna Daniela – 2 puncte Grigore, 1 punct Mariana

Grigore – 2 puncte Gina, 1 punct Alin

Andrei – 2 puncte Gina, 1 punct Alin

Raymond – 2 puncte Gina, 1 punct Alin

La implinirea a 3 luni de relatie, Oana si Laur au petrecut, dar niciunul nu s-a simtit bine. Laur a ironizat modul de dans al Oanei, apoi a muscat-o, lucru care a deranjat-o enorm si astfel petrecerea s-a incheiat.

Aniversarea de vis s-a transformat intr-o despartire de cosmar. Oana a spus ca dupa cateva pahare, Laur a inceput sa vorbeasca urat la adresa ei, ba mai mult decat atat gestul de a scuipa, a scos-o din sarite pe Oana.

Laur considera ca a fost instigat de Oana.

Dupa aniversare, Oana a vrut sa se desparta de Laur. Dupa ce a venit el sa o impace, ea s-a lasat induplecata. Cei doi au plans unul in bratele celuilalt si s-au impacat.

La Finala saptamanii trecute, Raymond si Constantina s-au despartit, dar in prezent au revenit la ganduri mai bune.

Raymond a considerat ca iubita lui i-a criticat familia, in timp ce Constantina a asteptat un semn din partea familiilor lor.

Raymond a intrebat-o pe Constantina care este scopul venirii ei in aceasta competitie: Marele Premiu, casatoria sau imaginea?

Raymond i-a spus Constantinei ca nu stie nici el de ce nu vrea sa faca o casatorie cu ea.

Cei doi concurenti au in prezent o relatie incerta.

Constantina si-ar dori ca Raymond sa fie mai insistent si mai atasat fata de ea, mai precis sa-i arate ca ii pasa.

La implinirea a 10 luni de relatie, Constantina nu a dorit sa sarbatoreasca impreuna cu Raymond. El a dorit sa faca o surpriza telespectatorilor, dar ea nu a fost de acord.

Constantina i-a spus lui Raymond ca raspunsul familiei lui care a intarziat sa apara, i-a adus in stadiul de suparare si despartire.

Constantina l-a acuzat pe Raymond ca nu poate face un pas fara a beneficia de aprobarea parintilor lui.

Locul I cu 20,3% din voturi: Constantina, pe locul al II-lea cu 19.5% din voturi: Raymond, pe locul al III-lea cu 18,8% din voturi: Oana, iar pe locul al IV-lea cu 13, 7% din voturi: Laur.

Gina si Alin intra in cursa pentru eliminare. Ei vor fi votati timp de o saptamana, daca sa plece sau sa ramana in competitie.

Atat Raymond, cat si Constantina au spus ca nu se asteptau sa fie pe primele locuri, ba mai mult decat atat ca nu meritau aceste locuri.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


Un comentariu la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 16 august 2014, de la ora 17.00 – partea a doua”

  1. 1
    state lucia Says:

    In Gala de azi lucrurile sau asezat bn pt concurenti mai putin pt Alin si Gina care sunt propusi spre eliminare. Am vz postata o intrebare …daca Alin si Gina ne-ar placea sa faca cuplu ! Ar fi atat de nedrept pt cuplurile care au luptat sa-si sudeze relatia si au indurat clipe grele fata de cei doi incat nici nu se pune problema din punctul meu de vedere. Mai cred ca cele trei cupluri G/M ,R/T si A/C sunt pe aceiasi lungime de unda. Sunt frumosi se iubesc si se cunosc indeajuns pt a face pasul cel mare in Finala ! Toate cele trei mirese vor fi splendide ! Si Oanei ii urez sa ajunga in Finala Sa zbatut mult sa ajunga pana aici Datorita firii ei vulcanice de multe ori duala a acaparat 50% din spatiile emisiunii si-a atras sustinatori carora le-a placut stilul ei libertin fara scrupule pe ici pe colo…In final a ales pe Laur o mare figura pt anii pe care ii are si m-a surprins ca a putut sa o puna cu “botul pe labe” .In special sustin cuplul Grigore -Mariana care in aceasta editie MPFM au aratat o frumoasa poveste de dragoste. Poate de aceea mai sunt inca prezenti in pofida voturilor masive cu care erau sustinuti ceilalti . Cand a fost nevoie lumea ia votat pt ca au vz ca si mn in ei niste tineri minunati ! Doamnei Mirela vreau sa ii transmit ca e cea mai frumoasa si carismatica prezentatoare si la cat de vulcanici au fost tinerii din aceasta competitie nu stiu cine s-ar fi descurcat mai bn decat ea !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free