Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 9 august 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-9-aug-2014-ora-14

Un promo cu ceea ce veti urmari in Finala, gasiti aici.

Scurt rezumat al emisiunii:

Emisiunea a inceput cu exprimarea dorintei Ginei de a ramane pe mai departe in competitie, dupa care au urmat materialele cu retrospectiva saptamanii.

Toata saptamana concurentii au facut repetitii de dans pentru la nunta. Cuplurile care au avut neintelegeri la acest capitol au fost Andrei-Cristina si Raymond-Constantina.

Raymond nu a fost la fel de entuziasmat ca si Constantina de pregatirile de nunta. Constantina a declarat ca in ultimul timp, Raymond i-a tot vorbit de despartire.

Atat baietii, cat si fetele au fost la probe pentru costumele si rochiile de mireasa pe care le vor purta in Marea Finala.

Raymond a spus ca el nu are niciun cuvant cu privire la dorinta de a face nunta sau nu. El se simte invinovatit de Constantina pentru cele intamplate in ultima perioada.

Raymond: “Daca as vrea putea, as pleca acasa in acest moment. Nu m-as mai uita in urma. Cine vrea sa ma caute, stie unde ma gaseste!”

Telespectatorii si-au exprimat opiniile cu privire la cele intamplate in ultima saptamana in competitia matrimoniala. Majoritatea au vorbit de anumite tabere si strategii facute de concurenti si de sustinatorii lor.

Ultimul anunt facut de Raymond si Constantina si anume ca nu vor mai face nunta in Marea Finala, a starnit ample controverse cum ca totul ar putea fi o strategie trimisa printr-un biletel de catre sustinatorii lor.

Oana: “Putea fi vorba de o strategie, dar in acel caz Raymond si Constantina nu sufereau atat de mult!”

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 9 august 2014, de la ora 14.00 – prima parte”

  1. 1
    livadariu Cristina Says:

    Raimond esti un fals tiai batut joc de biata fata si de sentimentele ei, din cauza ta a devenit de nerecunoscut Costantina e rea ca si tine. Tu nu vei face nunta cu ea pt ca esti un imatur ai promis multe dar nu faci nimic. EU vam sustinut la inceput acum sunt cu oana si laur chiar daca se mai cearta dar macar sunt sinceri nu ca voi doi. Tu ai pe cineva afara si ai venit doar pt premiu de aia nu faci nunta sau este vreo strategie dea ta ca sa impresionezi lumea. Mai bine ieseai afara de mult daca tot ati doresti asa de mult esti un las nu stii cum sa fugi.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free