Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 august 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-8-aug-2014-ora-14

Scurt rezumat al emisiunii:

Odata cu apropierea Marii Finale, cuplurile sunt tot mai indecise in privinta casatoriei. Ultimul cuplu care a anuntat ca nu vor face nunta sunt Raymond si Constantina.

Oana se teme ca Raymond si Constantina au facut o strategii cu sustinatorii pentru a castiga cat mai multe voturi in Marea Finala.

Constantina a spus ca Oana este asteptata in afara competitie de fostul iubit, insa Oana a negat acest lucru.

Oana il banuieste pe Laur ca ar fi avut o aventura inainte de reintrarea in competitie.

Gina se teme ca maine va parasi competitie.

Alin si Andrei au avut un schimb dur de replici din cauza locurile pe care doreau sa le ocupe la un film dat in Casa Fetelor si a Mamelor. Dupa incidentul avut, Andrei si-a cerut iertare fata de Alin.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 august 2014, de la ora 14.00”

  1. 1
    state lucia Says:

    Pentru Gala de maine tin pumnii pt deliciosii mei Grigore si Mariana asa incat sa o treaca cu bn . Sper sa revina la momente mai bune Ray si Tina ,mai sper ca Andrei i-si va da sema ca e atras in cursa de Oana pt ca la sfrsit va desparti si cuplul lui asa e firea ei sa se poarte fara scrupule pt a atinge scopul pt sine . D-nei Mirela ii transmit toate cele bune si rabdare ! Ar fi bn in emisiuni sa bage pe toti concurentii in seama indiferent de materiale asa ar functiona echitatea fata de concurenti Nu e posibil ca doua spatamani sa se dezbata numai subiecte cu ce au mai facut Oana si Laur iar pe ceilalti abia sa i vedem la fata ! Se exagereaza ! Alegeti sa discutati de pe acele cartonase si alte subiecte decat certuri si intrigi si nu va mai mirati ca cei din casa nu mai suporta sa mai stea acolo si ca sunt irascibili !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free