Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM3″


concurs-cine-sunt-castigatorii-marii-finale-mpfm3

Asa cum v-am obisnuit deja de cativa ani incoace, si anul acesta avem un concurs dedicat previzionarii castigatorilor acestei editii Mireasa pentru fiul meu.

Doar o luna ne mai desparte de finalul acestei competitii, iar spiritele se incing tot mai tare atat intre concurenti, cat si intre sustinatori.

Concurentii ramasi pana in acest moment in competitie sunt: Gina, Alin si doamna Daniela, Andrei si Cristina, Grigore si Mariana, Laur si Oana, Raymond si Constantina.

Pe data de 30 august 2014 ne vom lua ramas bun de la concurentii acestei editii, urmand ca din toamna (mai precis din septembrie) sa facem cunostinta cu noi concurenti si noi povesti de viata. Pana atunci, va propun sa dati curs acestui concurs, care presupune sa ghiciti care vor fi concurentii clasati pe primele 3 locuri in Marea Finala, dar si ultimul concurent eliminat din competitie.

Premiul pus in joc consta intr-un voucher in valoare de 150 ron, cu care castigatorul sau castigatoarea isi va putea achizitiona produse de pe site-ul lenjeriidepat-ieftine.ro

Regulile concursului sunt urmatoarele:

Pentru a participa va trebui sa raspundeti la intrebarea “Care sunt concurentii care vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3, dar si cine va fi ultimul concurent eliminat?”.

Raspunsul se va da ca si comentariu doar in aceasta sectiune de concurs. Nu se iau in considerare raspunsurile de pe facebook sau din alte locuri, decat cele de pe acest blog.

Atentie! Este foarte importanta ordinea in care scrieti concurentii, primul fiind considerat ca ocupand locul 1, respectiv 2 si 3, iar ultimul fiind considerat cel care va fi eliminat.

Castiga cel sau cea care va da primul raspuns corect trimis ca si comentariu (de retinut: adresa de e-mail inscrisa in formularul de comentarii trebuie sa fie una valida). Nu se accepta mai multe raspunsuri din partea unui singur utilizator.

Concursul se desfasoara in perioada: 30 iulie  – 30 august 2014, ora 17.00.

Castigatorul sau castigatoarea va fi anuntat/a in termen de maximum 5 zile de la terminarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3 si va fi contactat/a prin email, pentru a afla cum poate intra in posesia premiului.

Va doresc mult succes tuturor!

95 comentarii la “Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM3″”

Pages: [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

 1. 95
  elena Says:

  Tabloul final va fi urmatorul:OANA,CONSTANTINA,CRISTINA

 2. 94
  Maria C. Says:

  Eu cred ca tabloul final va arata astfel:
  Pe locul 1 la fete va fi Constantina, iar pe locul 1 la baieti va fi Raymond
  Pe locul 2 la fete va fi Oana, iar pe locul 2 la baieti va fi Laur
  Pe locul 3 la fete va fi Mariana, iar pe locul 3 la baieti va fi Grigore
  Ultimul concurent eliminat va fi Andrei.

 3. 93
  mihaela Says:

  CONSTANTINA,RAYMOND,OANA!!! ELIMINAT: LAUR

 4. 92
  madalina Says:

  1 Constantina
  2 Raymond
  3 Cristina
  4 Andrei

 5. 91
  gabriela Says:

  1.Oana
  2.Constantina
  3.Raymond
  Eliminat:Laur

Pages: [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free