Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 26 iulie 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-26-iulie-2014-ora-14

Un promo cu ceea ce veti urmari in Finala, gasiti aici

Scurt rezumat al emisiunii:

Regulile impartirii Marelui Premiu s-au schimbat. Doamna Daniela este singura mama ramasa in competitie, iar Alin ar fi sigurul care ar putea castiga Marele Premiu daca se va casatori in Marea Finala cu Mireasa Competitiei, restul concurentilor plecand acasa doar cu banii acumulati pana la acel moment.

Ceilalti baieti, fara mame in concurs, vor avea sanse la Marele Premiu, daca se vor casatori in Marea Finala, dar vor castiga doar 50% din premiu.

Marti, Roget – admiratorul secret al Ginei, a aparut cu un cadou surpriza pentru Gina. Acesta a dorit sa-i ofere un iepuras. Din pacate, Roger nu este pe placul concurentei.

Joi, in Casa Mireasa pentru fiul meu au pasit experti in organizarea nuntilor, care au venit cu propuneri de tinute si torturi pentru nunta celor care vor dori sa se casatoreasca in Marea Finala.

Din pacate, incidentele nu au intarziat sa apara intre concurenti. Oana si Laur s-au certat, dar si Raymond si Constantina au avut parte de momente de tensiune.

Constantina a fost dezamagita de faptul ca Raymond nu a dorit sa se implice in pregatirile de nunta.

Laur si Oana s-au tot certat in ultima perioada. Laur este de parere ca “Oana este foarte usor influentabila!”

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free