Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 iulie 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-23-iulie-2014-ora-14

Mireasa pentru fiul meu: Descoperiti, de ora 14:00, ce sfaturi au primit concurentii in timpul vizitelor psihologului, dar si reactiile anumitor concurenti la materialele difuzate la Finala Saptamanii trecute.

Scurt rezumat al emisiunii:

Doamna psiholog Ioana Tanase a fost invitatul special al emisiunii de astazi. Luni, doamna psiholog i-a vizitat pe concurenti carora le-a propus mai multe teste si le-a explicat care sunt cauzele starilor de anxietate prin care trec unii concurenti.

La rugamintea psihologului, Andrei a dezvaluit cauzele depresiei si ale atacurilor de panica de care a suferit in trecut. El a povestit un incident din viata lui, care l-a marcat. Andrei a facut un accident de masina foarte grav, in urma caruia a ramas marcat.

Laur a spus ca si lui i s-a intamplat un lucru marcant, in urma caruia i-a aparut psoriazis.

Doamna psiholog a vorbit cu concurentii despre hobby-urile la care nu ar renunta dupa casatorie. Dintre toti, Alin a fost cel mai vehement, spunand ca nu renunta la a mai juca fotbal cu prietenii dupa casatorie.

Astazi a fost ultima vizita din acest sezon a doamnei psiholog Ioana Tanase.

Sfatuita sa renunte la relatia toxica pe care o are cu Laur, Oana a marturisit ca nu se poate desparti de el pentru ca inca sunt sentimente la mijloc.

In urma unui mesaj care spunea ca Andrei a facut videochat, concurentul nu a negat acest lucru.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 iulie 2014, de la ora 14.00”

  1. 1
    state lucia Says:

    Cred ca in acest sezon concurentii care au participat si au ingaduit sa isi puna vietile pe tava au fost cei mai frumosi dar si cei mai carsismatici . Au ramas in joc cupluri frumoase demonstrand ca sunt puternici . Voi continua sa sustin mai mult decat pe ceilalti cuplul Grigore si Mariana dar la fel de mult imi plac si Ray-Tina impreuna cu Andrei si Cristina. Ar fi bn sa ajunga toate cele trei in finala sa nu se mai joace murdar cu tot felul de scenarii inchipuite care sa ii puna in lumina proasta . De Oana si Laur nu am ce spune doar ca nu imi inspira deloc incredere ,Alin nu a schimbat cu nimic statutul lui in casa,nici nu se straduieste motiv pt care zic ca ar fi mai bn sa plece ,la fel si Gina care nu a reusit sa se emancipeze desi a avut ocazia sa schimbe niste lucruri la ea. In privinta staffului vreau sa multumesc in mod deosebit ca au facut posibil ca Mariana si Grigore sa onoreze cu prezenta lor nunta Adinei.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free