Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 iulie 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-19-iulie-2014-ora-14

Un promo cu ceea ce veti urmari la Finala Saptamanii, gasiti aici

Scurt rezumat al emisiunii:

In ultima perioada Cristina si Andrei au avut parte de mai multe certuri in cuplu. Cristina a fost nemultumita de faptul ca Andrei nu si-a respectat promisiunea de a fi calm.

Dupa plecarea lui Viorel, majoritatea concurentilor care l-au votat sa plece au fost multumiti chiar fericiti de iesirea lui din competitie. Cu toate acestea in urma plecarii lui au existat si multe controverse. Andrei i-a reprosat Cristinei ca nu si-a aratat fericirea dupa plecarea lui Viorel.

Laur inca se teme ca Oana ar mai avea sentimente pentru Viorel.

Raymond si Constantina au fost acuzati ca au o strategie prin care se apropie de concurentii aflati in pericol de eliminare cu scopul de a le fura sustinatorii.

Constantina isi doreste un iubit mult mai calm si mai rezervat.

In urma orei de duminica, petrecuta la Dj, Mariana si Grigore au avut foarte mult de suferit. Grigore a fost foarte criticat de sustinatori, dar si de sora lui si de mama Marianei, care a spus ca nu va veni la nunta lor, daca vor ajunge pana in Marea Finala.

In aceasta seara, doamna Draga, mama Marianei a intrat in legatura telefonica pentru a o incuraja pe fiica ei. Aceasta i-a transmis ca indiferente de decizia pe care Mariana o va lua, ea si restul familiei o vor sustine.

Mariana sustine ca dupa cele intamplate la Dj, Grigore s-a schimbat si este un alt om.

Una din surorile lui Grigore s-a casatorit astazi, iar Grigore si Mariana au primit permisiunea ca dupa Finala sa fie prezenti la nunta ei.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free