Catalin Dumitru, producatorul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, s-a casatorit!


alina-catalin-dumitru-producator-mireasa-pentru-fiul-meu

Astazi a avut loc nunta secolului in familia de la “Mireasa pentru fiul meu”: Catalin Dumitru, producatorul indragitului reality-show matrimonial, s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Alina.

Cei doi s-au casatorit la starea civila pe data de 25 iunie 2014 si au ales ziua de astazi pentru a-si jura iubire vesnica in fata lui Dumnezeu.

catalin-dumitru-alina

Sursa foto: Facebook

Catalin si Alina au pasit cu mari emotii pe scarile din platoul emisiunii de astazi, fiind invitatii de onoare ai Finalei Saptamanale. Ei si-au dorit sa petreaca alaturi de intreaga familie “Mireasa pentru fiul meu” cea mai frumoasa zi din viata lor.

Au inchinat un pahar de sampanie cu concurentii, au dansat valsul miresei pe melodia “At least” cantata chiar de Mirela Boureanu Vaida, iar la final Alina a aruncat buchetul miresei, care a fost prins de Laura.

Sursa video: Youtube Canal oficial Mireasa pentru fiul meu, Antena 1

Catalin Dumitru este producatorul acestui reality-show matrimonial inca de la inceput, din toamna anului 2007, iar Alina este story editor si ocazional redactor. Acestia si-au scris povestea de iubire in familia Mireasa pentru fiul meu si tot prin intermediul acestei emisiuni au dorit sa marcheze cel mai important eveniment din viata lor, si anume casatoria.

Pe aceasta cale, dorim sa le uram lui Catalin si Alinei “Casa de piatra, multa fericire si copii frumosi!”

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Catalin Dumitru, producatorul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, s-a casatorit!”

  1. 3
    NICK-NIK Says:

    PENIBIL,PENIBIL,PENIBIL! O MANIPULARE MAI ORDINARA CA CEA DE AZI GREU GASESTI „CHIAR IN CELE MAI PROASTE TELENOVELE, IAR INCHIZITOAREA SEFA „EVA” AR FI CASTIGAT CU SIGURANTA ZMEURA DE AUR PENTRU CEA MAI PROASTA ACTRITA DIN TOATE TIMPURILE . CAT DESPRE ECHIPA PRODUCATOARE, DETINATOARE A RECORDULUI INTERGALACTIC DE MONTARE A UNUI COLAJ DE IMAGINI DE PE 5 OCTOMBRIE CU CELE DE AZI , MERITATI TOT DISPRETUL NOSTRU PENTRU CA NE CONSIDERATI PE TOTI NISTE RETARDATI .

    NICK-NIK

  2. 2
    balasko daniela Says:

    buna dimineata, sunt o telespectatoare fidela a emisiuni pe care o coordonati exemplar insa ce a facut noua moderatoare e de neacceptat in emisiunea de la sfirsitul saptamini.In noul sezon speram sa nu o mai vedem.La teatru daca spectatorii nu aplauda evacuiaza sala?Mult succes d-stra si intregii echipe din spatele camerelor.

  3. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Casa de piatra!Multa iubire!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free