Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 iunie 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-28-iunie-2014-ora-14

Scurt rezumat al emisiunii:

Finala de astazi a debutat cu o surpriza pentru fete si mame. Cele doua mame ramase in competitie: doamna Daniela si doamna Aurica, au primit fiecare cate 10.000 lei, cu care vor avea ocazia sa plece acasa, doar cu conditia sa ramana in concurs pana la inceputul lui august.

De asemenea, concurentii au votat o fata care si-ar dori ei sa primeasca suma de 10.000 lei. Cea mai votata a fost Mariana, careia i s-au promis cei 10.000 lei, cu aceeasi conditie ca si a mamelor: sa ramana in competitie maxim pana la inceputul lui august.

Viorel si doamna Aurica sunt in pericol de eliminare, iar in urma afisarii voturilor provizorii, se pare ca lupta intre a ramane si a pleca este, la fel ca si saptamana trecuta, foarte stransa.

In emisiunea de astazi a fost anuntat faptul ca Viorel, chiar daca va iesi din competitie, va avea dreptul de a merge in vacanta la Bodrum, in Turcia, alaturi de Laura, daca ei vor castiga.

Tot in prima parte a finalei a fost prezentata retrospectiva saptamanii, dar si comentariile telespectatorilor cu privire la subiectele discutate pe parcursula saptamanii.

Grigore si Mariana au implinit astazi 9 luni de relatie, iar Grigore a dorit sa-i faca iubitei lui o surpriza inedita. El a interpretat o poezie dupa un scenariu pus la punct doar de el.

Tot astazi, Raymond si Constantina au implinit 5 luni de logodna.

Refuzul Cristinei de a evita divergenetele cu Oana a provocat un conflict de proportii intre ea si Andrei. Cei doi au fost pe punctul de a se desparti. Andrei a rugat-o pe Cristina sa nu mai intervina in conflictele Oanei, deoarece astfel o vor ridica in voturi si in ochii celor de acasa, iar ei vor scadea.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free