Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 iunie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-23-iunie-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: Conflictul aprig de la Finala Saptamanii trecute, provocat de problemele aparute la administrarea bugetului de cumparaturi, continua astazi, de la ora 12:00.

Scurt rezumat al emisiunii:

Astazi, Constantina, Andrei si Cristina au fost la cumparaturi, unde s-au intalnit cu sustinatorii si au primit diverse mesaje.

Subiectul depasirii bugetului de cumparaturi de catre Oana si Laur a continut si astazi.

Andrei si Raymond au fost deranjati de comentariile iubitelot lor legate de interminabilul subiect al bugetului de cumparaturi depasit de Oana si Laur.

Oana: “Spre deosebire de Constantinta, eu nu urasc pe nimeni!”

Doamna Daniela a fost deranjata de investigatiile Constantinei cu privire la bugetul de cumparaturi. Mama lui Alin a afirmat ca si ei i s-au facut nedreptati cu privire la bugetul de cumparaturi si nimeni nu a mai facut investigatii, pentru recuperarea bugetului.

Oana considera ca acuzatiile care i s-au adus sunt nefondate.

Constantina si Raymond s-au temut de eventualele discutii care vor aparea dupa ce vor merge ei la cumparaturi.

Pe pozitiile 5 si 6 in voturile celor de acasa s-au situat Andrei si Cristina.

Oana a dezvaluit faptul ca in Camera de Confesiuni, Constantina a incercat sa-i manipuleze pe sustinatorii Oanei, pentru ca acestia sa nu o mai voteze.

In disputa legata de bugetul de cumparaturi, Gina a fost dezamagita de cum a fost tratat de anumiti concurenti, dandu-i dreptate Oanei.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free