Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 21 iunie 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-emisiune-finala-mpfm-21-iunie-2014-ora-14

Tensiunea atinge cote maxime, rivalitatile dintre concurenti cresc in intensitate, afectand cuplurile din Casa, iar cursa pentru vacanta a continuat cu o noua etapa. Decoperiti mai multe, astazi, de la ora 14:00.

Un promo cu ceea ce veti urmari in Finala saptamanala, gasiti aici

Scurt rezumat al emisiunii:

Finala a inceput cu un material in care au fost aratate cele mai importante subiecte din retrospectiva saptamanii in casa Mireasa pentru fiul meu.

Concurentii ramasi in cursa pentru castigarea vacantei la Bodrum, in Turcia, au fost supusi unei probe cu piese de domino.

Din cele 4 cupluriĀ  participante: Andrei-Cristina, Raymond-Constantina, Viorel-Laura si Alin-Gina, au mai ramas doar 3, caci Andrei si Cristina au fost eliminati si au pierdut sansa de a castiga vacanta in Turcia.

De curand, Raymond si Constantina au implinit 8 luni de relatie, insa conflictele dintre ei nu au incetat sa apara. Sarbatorirea celor 8 luni de relatie a fost un dezastru, caci cei doi s-au certat din nou, fiind chiar pe punctul de a se desparti. Cu toate acestea, de curand Raymond si Constantina au revenit la sentimente mai bune.

Cel mai nou cuplu format in competitie, dintre Laura si Viorel, nu a fost ocolit de neintelegeri. Cei doi au avut si ei parte de mici probleme de comunicare in cuplu.

Pe finalul primei parti, concurentii au fost pusi in tema cu parerile telespectatorilor legate de ultimele intamplari care au avut loc in Casa. Printre cele mai discutate subiecte a fost cel despre dezvaluirile fostei sustinatoarea a Oanei, si anume Eva P.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free