Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 iunie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-11-iunie-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: Opiniile mamelor cantaresc greu. Afla ce parere are mama lui Laur despre relatia lui cu Oana, dar si ce furtuna a provocat conflictul dintre mama Cristinei si mama lui Andrei! Astazi, de la ora 12:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Andrei si Cristina au implinit astazi 7 luni de relatie.

Mama lui Laur a dorit sa vorbeasca despre conflictul dintre fiul lui si Viorel. De asemenea, ea si-a dat acordul cu privire la relatia lui Laur cu Oana.

Mama lui Laur considera ca doamna Aurica a amplificat, prin interventiile ei, conflictul dintre fiii lor.

In toiul unei petreceri, Andrei a observat ca Oana si Laur au folosit din borcanul lui de bulion, lucru care l-a deranjat.

Andrei: “Nu ma deranjeaza ca Oana si Laur au consumat din produsul nostru, ci ca nu isi recunosc gestul!”

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 iunie 2014, de la ora 12.00”

  1. 1
    stoica crina floriana Says:

    Salut! Andrei , te rog inceteaza de a te mai baga in conflict cu Laur ., deoarece se vede cu ochiul liber , ca Laur , Oana sunt identici la vorbe , minciuni , imbarligaturi ,. u esti un baiat calculat , cu bun simt si nu se merita sa te cobori la nivelul lor! acum pe ultima suta de metri este pacat sa stai sa te certi ! ma bucur ca ne-ai aratat noua de acasa ce fel de oameni sunt ei defapt Laur , Oana! pana acum noi credeam ca Oana este serioasa , si Viorel este cel care incepe primul! dar se pare ca ne-am inselat ! nu este treaba mea cu ei ! eu vreau ca tu cu frumoasa mea Cristina sa fiti cuminti si sa va iubiti mult , sa nu mai aveti conflict cu mimeni! si nu mai injura mai controleaza-te un pic ! este normal sa mai vorbesti si urat dar nu la televizor ! orce ati face voi Andrei si Cristina va sustin si va iubesc mult ! va pup si multa sanatate si sa fiti cuminti dragi mei crina din serboieni judetul arges.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free