Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 7 iunie 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-emisiune-mpfm-7-iunie-2014-ora-14

Urmariti o Finala Saptamanala plina de trairi intense si rasturnari de situatie! Intrigi nebanuite, dezvaluiri de senzatie si momente de maxima intensitate va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in Casa “Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00!

Un promo cu ceea ce veti urmari in Finala, gasiti aici

Scurt rezumat al emisiunii:

Finala a inceput cu retrospectiva saptamanii, dupa care concurentii au fost pusi la curent cu parerile telespectatorilor in ceea ce priveste cele mai importante evenimente petrecute recent.

Cele mai comentate subiecte au fost disputele dintre familiile cuplului Andrei si Cristina, conflictul dintre Raymond si Alin, supararile Ginei din ultima perioada, dar si noul cuplu format din Laura si Viorel.

Laur a devenit din ce in ce mai gelos pe gesturile si comportamentul afisat de Oana fata de Laura sau de curiozitatile cu privire la actiunile lui Viorel.

Constantina s-a aratat deranjata de faptul ca desi Raymond este punctual in momentul cand cei din staff ii cheama pentru a-i conduce in Casa Baietilor, Laur este singurul care intarzie, fara a fi sanctionat. Constantina l-a acuzat pe Laur ca, prin gesturile lui, arata lipsa de respect fata de cei din jur.

Conflictul iscat de la dezvaluirile lui Raymond legate de situatia lui Alin a fost readus in discutie.

Raymond sustine ca detine secrete periculoase despre Alin si doamna Daniela.

O persoana din trecutul lui Viorel, isi face simtita prezenta acum, cand acesta a format un cuplu cu Laura. Este vorba de Alexandra, fosta iubita a lui Viorel. Aceasta i-a trimis lui Viorel o scrisoare ascunsa intr-o poza. In scrisoare trimisa ea il vrea inapoi pe Viorel.

In urma aflarii de biletelul secret, Laura a fost foarte deranjata pentru ca Viorel a dorit sa-i ascunda acest aspect.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free