Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 iunie 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-2-iunie-2014-ora-14

Mireasa pentru fiul meu: In timpul Finalei Saptamanale a parasit competitia, astazi revine in emisiune! Descoperiti cu ce ganduri revine Corina si ce are aceasta de spus, dar si cum au sarbatorit concurentii varsta inocentei, astazi, de la ora 14:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Corina a revenit in platoul emisiunii, pentru a-si expune ultimele pareri despre competitie, dar si ce planuri de viitor are.

Concurenta a spus ca, dupa eliminarea ei, a vorbit tot timpul cu Traian pe Skype.

Inainte de plecarea din competitie, Corina a transmis gandurile ei tuturor concurentilor, dar si familiei si doamnei Iuliana.

Corina va pleca la Bacau la familia ei, dupa care in Spania, la Traian.

Intre Constantina si Raymond au fost tensiuni in relatie. Raymond sustine ca anumite persoane l-au sfatuit sa fie mai putin permisiv cu Constantina. Concurenta il considera prea autoritar pe Raymond fata de ea.

Andrei si Cristina au primit mesaje din partea mamei si fratelui lui Andrei, prin care acestia ii anuntau pe cei doi concurenti ca familiile lor sunt ok, iar familia lui Andrei o accepta pe Cristina.

De 1 iunie, Trupa “Bonito Dance” i-a incantat pe concurenti cu dansuri contemporane.

Oana si Laur si-au imagint cum ar fi decurs relatie lor daca s-ar fi cunoscut intr-un club.

In emisiunea de astazi, Mariana a fost criticata de doua telespectatoare care au intrat in direct. Concurenta a fost foarte afectata in urma criticilor primite.

Emisiunea s-a incheiat cu un material cu cele mai importante momente ale concurentilor din ziua de duminica.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free