Zvonurile s-au confirmat: cuplul Cosmin-Cristina de la MPFM2 s-a destramat!


despartire-cosmin-cristina-mpfm-sezonul-2

De curand, mai multe zvonuri cu privire la destramarea cuplului format dintre Cosmin si Cristina, fostii concurenti de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, au circulat pe internet. In urma cu putin timp, Cristina a confirmat zvonurile printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook:

“Exista oameni care ar dori sa joci dupa bunul lor plac,dar tin sa precizez ca am si eu o viata privata ca oricare alta persoana si sunt destul de matura incat sa imi pot lua singura propriile decizii.Timp de un an de zile am avut o viata publica,dar acum este viata mea privata si nu mai doresc a da explicatii despre ceea ce se intampla cu mine!Legat de cuplul C & C acesta nu mai exista,din motive stric personale,care ne privesc doar pe noi.Fiecare are acum un alt drum in viata!Eu sunt bine si fericita alaturi de o alta persoana.Va multumesc si sper sa ma intelegeti si sa imi respectati decizia !O seara frumoasa”

Cosmin si Cristina au format un cuplu frumos, dar si controversat in competitia matrimoniala. Ei s-au iubit foarte mult, insa din cauza multiplelor neintelgeri intre doamna Emilia si Cristina, relatia lor nu a decurs mereu lin.

Cu toate acestea, ei s-au remarcat prin multa discretie in urma terminarii show-ului matrimonial si desi toata lumea se astepta ca cei doi sa-si anunte casatoria, vestea despartirii a venit ca un trasnet peste sustinatorii care le-au fost alaturi. Cei doi fosti concurenti nu au dorit sa dezvaluie adevaratele motive ale separarii.

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Zvonurile s-au confirmat: cuplul Cosmin-Cristina de la MPFM2 s-a destramat!”

  1. 8
    ion Says:

    Atinati minte atat va dura iubirea intre:Corina siTraian cat sta mata in varful cozii.

  2. 7
    ion Says:

    Am stiut ca acest cuplu nu va dura,deoarece dn-a Emilia o femeie iute gospodina harnica ,muncitoare pana la epuizare Cristina tocmai contrariul o llenesa si-o plina de ea si mai cu seama la o asa varsta frageda sa fie catalogata cu experienta de viata trecuta prin televiziuni , plina de nervi needucata nici mamanance nu stie ,obraznica, guraliva fara nici un respect fata de nimeni .era sigur ca-i va trece iubirea lui Cosmin ia trbit mult pana sa-si de-a seama pe cine a iubit.

  3. 6
    Adriana Says:

    … si cand ma gandesc cat de “coafata” am fost cand am spus ca nu vor ramane impreuna, clar nu se potriveau, mai ca-mi vine sa dau cu…diadema-n gard !

  4. 5
    YOYO Says:

    Pupici multi Mariana!

  5. 4
    YOYO Says:

    Eu cred ca si-a bagat coada Emili+ ca poate au venit ceva bani si bibi nu le-a dat nici de o inghetata!Nu-i nici o scofala,mi bine aum DECATmai tarziu,e atat de tanara,sa-si vada de viata ei,nu-i trebuia unul ca si Cosmin;Am tinut cu ei pana cand Emili a inceput sa faca ca toti dracii,nici in cele mai urate vise nu-si doreste cineva asa soacra!

  6. 3
    Florina Says:

    Cred si sper din toata inima ca dragostea dintre Corina si Traian sa-i uneasca pt totdeauna intr-o frumoasa familie ! Le doresc din tot sufletul sa fie fericiti impreuna si pt totdeauna !

  7. 2
    Mariana Pitesti Says:

    Pacat de ei,eu i-am sustinut si am suferit alaturi de ei,atunci cand a fost eliminata Cristina din competitie.Recunosc ca si eu am spus ca ei doi nu sunt compatibili.In aparenta Cosmin parea un baiat finut,dar destul de gelos,nu-i placea sa se distreze,sa danseze si si-ar fi dorit ca si Cristina sa stea pe banca alaturi de el,asta era un chin pentru o persoana care-i place sa danseze.In plus mai era si mama lui Cosmin care s-a purtat destul de urat cu Cristina.

  8. 1
    Amie Says:

    Previzibil!Nu aveau un ideal comun:ea,afirmare și distracție,el,stabilitate și iubire.Dacă nu au înțeles nimic din asta,au irosit timpul în zadar.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free