Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 mai 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-23-mai-2014-ora-14

In timp ce unii concurenti incearca sa se apropie, altii intra in conflicte! Descoperiti care a fost marul discordiei in ultima disputa dintre Andrei si Cristina, dar si pe cine au intalnit concurentii la cumparaturi si ce sfaturi au primit acestia, astazi, de la ora 14:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa 3 zile de la startul probei pentru castigarea masinii, doamna Daniela si Gina continua cursa pentru masina.

In ultima perioada, Viorel si Laura petrec tot mai mult timp impreuna.

Mariana, Grigore si Andrei au fost la cumparaturi, unde s-au intalnit cu sustinatorii. Cele mai multe critici au fost pentru Constantina si Raymond.

Echipa medicala de la Sanador a fost in permanenta alaturi de concurentii participanti in cursa pentru castigarea masinii.

Andrei se teme ca iubita lui, Cristina, nu-i mai impartaseste sentimentele. Cei doi au vorbit despre neintelegerile din cuplul lor.

Andrei s-a oferit sa fie asistentul lui Alin, apoi al doamnei Daniela, insa Cristina a avut anumite nemultumiri legate de acest lucru.

La fel ca si Cristina si Andrei, si in cuplul Grigore si Mariana au existat mici neintelegeri. In timp ce Mariana isi doreste sa petreaca tot mai mult timp impreuna cu Grigore, acesta prefera sa doarma.

Conflictul dintre Alin si Raymond s-a reaprins. Raymond: “Alin are multa rautate in el!”

Raymond s-a suparat pe Alin, pentru ca acesta s-a bucurat pentru eliminarea Constantinei din cursa pentru masina.

Alin l-a acuzat pe Raymond ca nu i-a fost prieten adevarat.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free