Concursul a luat sfarsit! Gina a castigat masina pusa in joc!


gina-mpfm-sez-3-castigatoarea-masinii

Dupa aproape 77 de ore de anduranta, concursul pentru castigarea masinii a luat sfarsit. In urma cu putin timp, inainte de ultima pauza, doamna Daniela a facut o greseala capitala, si anume a luat mainile de pe masina intr-un moment de neatentie. Doamna Daniela a fost rapusa de oboseala si a recunoscut ca nu mai putea sa reziste foarte mult acestei probe.

Momentul in care doamna Daniela a ridicat mainile de pe masina, il veti gasi aici

Adrian Nartea a declarat-o pe Gina castigatoarea masinii. Concurenta a primit vestea cu lacrimi de fericire si de emotie. Primii care au felicitat-o au fost Raymond si Constantina. La scurt timp si doamna Daniela a felicitat-o pe Gina.

Concurenta si-a facut un cadou mai mult decat asteptat pentru aniversarea de 25 de ani, care va fi luni, pe 26 mai. Ea a declarat ca isi doreste sa vanda masina si sa mai puna niste bani pentru achizitionarea unei case. Felicitari Gina!

Articol realizat de Raluca

16 comentarii la “Concursul a luat sfarsit! Gina a castigat masina pusa in joc!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    Admin Says:

    Mazda 6

  2. 15
    Unu Says:

    Ce masina a castigat …………….. ca nu spune nimeni !!!

  3. 14
    maria nita Says:

    imi pare bine pt Gina .Gina este o fata cuminte,cu bun simt,are respect,merita un baiat tot ca ea. sa fie iubita mereu si sa aiba norocul sa fie sustinuta pana in ultimele clipe al jocului. poate isi gaseste fericirea si sa ia premiul cel mare. CHIAR MERITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 13
    FULGULET Says:

    Felicitari Gina, ai dat dovada de perseverenta, stai bine si cu sanatatea.Mi-a placut de tine si in concurs, ti-ai vazut de treaba ta, nu ai jicnit pe nimeni. Succes in viata! Gabriela.

  5. 12
    state lucia Says:

    Merita toate felicitarile noastre ! In ciuda previziunilor ca nu ar fi fost in stare iata ca a dat dovada de multa tarie iar corpul a ajututato sa fie cea mai rezistenta. Sper ca atitudinea ei pe viitor sa se schimbe in a arata o noua fata a starii de sine. Mai volubila mai indrazneata . Luni fiind o zi speciala pt ea ii urez pe aceasta cale La multi ani !

  6. 11
    Geanina Says:

    Nu stiu daca ati observat dar in locul unde a gresit Oana luandu-si mainile,in acel loc a gresit si Constantina…a fost un loc cu ghinion

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free