Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 mai 2014, de la ora 11.00


mirela-emisiune-mpfm-2-mai-2014-ora-12

Conflictele se tin lant in Casa “Mireasa pentru fiul meu”! Ce au avut sa isi reproseze doi dintre concurenti si care a fost marul discordiei dintre acestia, dar si ce nemultumiri are Viorel legate de Oana si din ce motive, descoperiti astazi, de la ora 11:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Corina si-a facut bagajele sperand sa plece cat mai repede din competitie. Concurenta a spus ca a dorit sa faca pace cu Cristina, insa aceasta ar fi refuzat-o.

Andrei si Cristina i-au reprosat Corinei ca intervine in apararea doamnei Iuliana, chiar daca stie ca a gresit. Alin si mama lui regreta apropierea de Corina, dupa ce au vazut ca aceasta nu le-a luat apararea cand Traian i-a acuzat de falsitate si de intentii ascunse.

Alin si doamna Daniela au fost deranjati de asemnea si de faptul ca Gina nu a recunoscut o discutie intre Corina si doamna Iuliana, la care a asistat.

Alin a spus ca singurul prieten adevarat al cuplului Raymond- Constantina a fost el.

Desi Traian l-a facut pe Alin “caine”, acesta din urma a recunoscut faptul ca o place pe Corina si ca o va cauta, daca relatia ei cu Traian nu va merge.

Alin: “Daca Traian o paraseste pe Corina, eu voi incerca sa formez un cuplu cu ea!”

Andrei: “Indiferent de intentiile lui Alin, comportamentul lui fata de Corina nu a fost unul deplasat!”

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free