Mesaje de la Traian pentru Corina


corina-traian-mpfm3

Gestul lui Traian si al doamnei Iuliana de a parasi competitia atat de rapid a starnit ample controverse pe internet in randul sustinatorilor, dar mai ales al anti-sustinatorilor cuplului Traian-Corina.

Utilizatorii Antena Play au fost aseara martorii unor imagini incredibil de emotionante si sfasietoare, privind suferinta si lacrimile Corinei, care nu a avut nici macar sansa de a-si lua ramas bun de la iubitul ei, care de aseara nu s-a mai intors in competitie.

S-a zvonit foarte mult ca Traian si doamna Iuliana s-ar fi folosit de Corina in concurs si ca in afara lui acestia nu vor mai fii impreuna, insa mesajele din ultimele ore scrise de Traian pe pagina lui de facebook, demonstreaza contrariul.

Desi nu i-a putut fii alaturi in aceasta zi foarte importanta pentru ei, si anume ziua in care au implinit sase luni de relatie, Traian a stat tot timpul cu gandul la Corina si a scris mai multe mesaje din care reiese ca o iubeste si ca o asteapta afara pentru a fi impreuna.

traian-corina-mireasa-pentru-fiul-meu-3

Iata ce a scris Traian pe pagina lui de facebook:

Ora 04:06 – “sunt mega happy pacat ca cory nu e cu mn”

Ora 04:09 – “la un sprit cu nicu mama asta e viata hai cori nu mai sta acolo ca aici e viata noastra”

Ora 20:30 – VA MULTUMIM TUTUROR PT SUSTINERE SI VA IUBIM : CORY FII TARE PUISOR CA MAI AI PUTIN NICI NU STII CAT DE PUTIN SI NU VA MAI STII NIMENI D NOI VOM FI NOI 2 VA FI O SURPRIZA TE ROG PUI FII TARE SUNT ORE CAT MAI AI DE STAT ACOLO AI INCREDERE .TE IUBESC INGERAS”

Ora 20:58 – “MI-E DOR DE TINE CAPSUNICA MEA JAJAJA ESTI CAPSUNICA MEA PT TOATA VIATA
PACAT CA AI RAMAS INTRE SCHINI ACOLO AI NOROC CA MAI SUNT OAMENI CU TINE ACOLO RAY TINA SI GINA VA RAMAN DATOR SCUMPILOR”

Tot pe pagina lui de facebook, Traian a dezmintit ceea ce s-a intamplat cu el si doamna Iuliana, el a spus “am fost descalificat…gata cu iadul”. La o intrebare legata de motivul descalificarii, Traian a raspuns “psihic”.

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Mesaje de la Traian pentru Corina”

  1. 4
    Admin Says:

    nu, a fost doar o mica eroare de editare…am corectat acum, multumesc pentru sesizare!

  2. 3
    marga Says:

    La rubrica -Care este concurentul dumneavoastra favorit- lipseste Cristina , sa inteleg ca ea va fi cea eliminata la prima nominalizare?!

  3. 2
    MARIA Says:

    TRAIAN AI AVUT INCREDERE IN ANDREI PREA MULTA SI AI GRESIT DAR TU IUBESTEO PE CORINA CA E O DULCE SI TE IUBESTE SI AI GRIJA CUM ITI ALEGI PRIETENI MIE MIA PLACUT DE VOI

  4. 1
    merry Says:

    Cori a ta plange ca iasa fara ceva bani, masina are ii mai trebuia si o garsoniera, niste miorlaiti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free