Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 aprilie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-22-aprilie-2014-ora-12

In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, altii intra in conflicte de proportii! Descoperiti care a fost sursa celui mai recent scandal dintre Oana si Viorel, dar si ce reprosuri si-au facut Traian si Corina si din ce motive, astazi, de la ora 12:00!

Promo cu ceea ce veti urmari in emisiunea de astazi, gasiti aici

Scurt rezumat al emisiunii:

Primul material din emisiune a fost cu aniversarea a sase luni de relatie dintre Raymond si Constantina. Ei au continuat sa se tachineze chiar si la cina romantica organizata de ziua lor.

Constantina i-a facut lui Raymond un masaj.

Parintii Oanei au fost revoltati de atitudinea si comportamentul lui Viorel fata de fiica lor. Viorel: “Vreau sa imi repar greselile facute fata de Oana!”

Viorel: “Poate am gresit, dar nu ma asteptam la aceasta reactie din partea parintilor Oanei!”

Oana: “Ce a facut mama a fost un strigat de ajutor ca eu sa nu ma mai las calcata in picioare!”

Cu o seara inainte de Finala de Sambata, Viorel a recurs la un gest necontrolat fata de Oana. In timp ce el a zis ca a vrut sa o sarute, ea a spus ca a strans-o de gat.

Oana: “Nu am simtit dragoste din partea lui Viorel, ci furie patimasa, atunci cand m-a bruscat!”

Doamna Aurica nu a vrut sa comenteze cele intamplate intre Viorel si Oana.

Oana a vrut sa vada inelul de logodna primit de la o sustinatoare, iar Viorel nu a vrut sa i-l dea. Insistentele ei l-au infuriat si a bruscat-o.In direct el a negat toate acuzatiile Oanei, spunand doar ca a vrut sa o sarute.

Credeti ca Viorel a fost violent cu Oana?

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free