Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 aprilie 2014 – partea a doua


mirela-finala-19-aprilie

Scurt rezumat al emisiunii:

Andrei si Cristina au fost primii concurentii din partea a doua a Finalei care au primit mesaje si urari din partea familiei si celor apropiati.

Prezenti in platoul emisiunii pentru a-i revedea au fost mama Cristinei, dar si fostii concurenti Sorin si Claudia.

Fostii concurenti au declarat ca vor sa se casatoreasca.

Doamna Constanta, mama Cristinei, a fost de parere ca doamna Iuliana, Traian si Corina i-au tradat pe Andrei si pe Cristina.

Corina, Traian si doamna Iuliana au avut si ei parte de urarile celor apropiati. Lacramioara si Patricia. nepoatele si verisoarele lui Traian au fost prezente in platoul emisiunii.

Traian Senior a intervenit telefonic pentru a le face urari sotiei si fiului, dar si pentru a-i incuraja.

Cosmin, fratele Corinei, a trimis mesaje si urari prin intermediul telefonului. El nu mai este de acord cu relatia surorii lui cu Traian.

Parintii Corinei nu au trimis niciun mesaj concurentei.

Florina a primit si ea urari si incurajari de acasa. Doamna Georgeta, mama concurentei, a intervenit telefonic pentru a o sustine pe fiica ei. Aceasta a sfatuit-o pe fiica ei sa-l uite pe Laur.

Oana, Viorel si doamna Aurica au primit si ei mesaje de acasa.

Parintii si sora Oanei au venit in platoul emisiunii pentru a-i fi alaturi concurenti in momentele grele pe care le-a trait in ultima perioada. Acestia au sfatuit-o pe Oana sa nu ii mai acorde nicio sansa lui Viorel, fiind foarte indignati de comportamentul acestuia fata de fiica lor.

De asemenea, nici sora lui Viorel, nu a fost de acord cu comportamentul fratelui ei si mamei sale fata de Oana.

Ionela, sora lui Viorel, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre cele intamplate intre fratele ei si Oana.

Pe finalul emisiunii Andrei, Traian, Raymond si Oana au primit o sesizare din partea Comisiei de Decizie.

Traian, Corina, doamna Iuliana, Andrei, Cristina, Mariana si Grigore au fost descalificati din cursa pentru castigarea masinii, iar cei care au ramas cu dreptul de participa au ramas: Raymond, Constantina, Alin, doamna Daniela, Gina si Oana.

Toti membrii familiilor care au fost prezenti in Finala au avut sansa de a petrece cateva ore in Casa Mireasa pentru fiul meu alaturi de concurenti.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free